Καιρός: Σκόνη με άνοδο θερμοκρασίας σήμερα!

 

{loadposition ba_textlink}

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Το απόγευµα θα εµφανίζονται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, κατά διαστήµατα όµως θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα εµφανίζονται και πάλι κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή σε σχέση µε το Σάββατο και σταδιακά µικρή πτώση από τη ∆ευτέρα.