Δ.Συλλούρης: «Απαράδεκτη η προσωπική επίθεση της εφημερίδας Πολίτης στην Ελένη Θεοχάρους»

{loadposition ba_textlink}

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Συλλούρης:

“Αυτό τους οδηγεί σε μια απαράδεκτη και αήθη προσωπική επίθεση για να επισκιάζονται οι πολιτικές προτάσεις και θέσεις της Αλληλεγγύης.
Είναι εκπληκτικό ότι ενώ η εφημερίδα Πολίτης για μεγάλο διάστημα ήθελε να παρουσιάζεται ως η εφημερίδα που καταπολεμούσε τα σκάνδαλα, αντί να ασχολείται με παράνομες ή ύποπτες διαδρομές χρημάτων σε κόμματα και πολιτικούς, αναδεικνύει ως μείζον ζήτημα τις νόμιμες απολαβές της Ελένης Θεοχάρους.
Αν η εφημερίδα Πολίτης θεωρεί ότι είναι σημαντικό 15 μέρες πριν τις εκλογές να ασχοληθεί με απολαβές πολιτικών ή ειδικά ευρωβουλευτών, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τις απολαβές όλων όσων υπηρέτησαν ή υπηρετούν τον τόπο από αυτά τα αξιώματα.
Αν μάλιστα ασχοληθεί με πολιτικούς, οφείλει να ασχοληθεί με όλα τα συμφέροντα, οφέλη, απολαβές και περιουσιακά στοιχεία, των ιδίων των πολιτικών, των επιχειρήσεων ή των γραφείων τους.
Εν πάσει περιπτώσει, η πολιτική θέση της Αλληλεγγύης παραμένει ότι πρέπει να καθοριστεί δια νόμου οροφή μισθών και συντάξεων. Επομένως, αν μιλούμε με καθαρά πολιτικούς όρους, αυτό είναι το ζητούμενο και η Αλληλεγγύη έχει συγκεκριμένη πρόταση.”