Συμμαχίας Πολιτών: “Ωρα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ να πάρουν το μάθημα για τα όσα έπαθαν οι πολίτες”

{loadposition ba_textlink}

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Αλέξανδρος Μιχαηλίδης δήλωσε την Τετάρτη ότι στις βουλευτικές της Κυριακής είναι η ώρα οι ηγεσίες των ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ να πάρουν ένα γερό μάθημα για τα όσα έπαθαν οι πολίτες και οι πολίτες με τη Συμμαχία Πολιτών ήρθε η ώρα να αποκτήσουν ισχυρή φωνή στη Βουλή.

Παρατηρώντας ότι παραμονές των βουλευτικών εκλογών η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δίνει τα ρέστα της για να βοηθήσει το ΔΗΣΥ και ρίχνει προεκλογικές εξαγγελίες και ταυτόχρονα σύσσωμο το Υπουργικό, προεξέχοντος του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις του ΔΗΣΥ, πρόσθεσε ότι τις ίδιες τακτικές ακολούθησε και πριν πέντε χρόνια η Κυβέρνηση ΑΚΕΛ.

Όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης, κατά τα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ οι πολίτες βίωσαν ανεύθυνη οικονομική διαχείριση, πρόσκληση της Τρόικας, κούρεμα των καταθέσεων των Κυπρίων, κοινωνικά παντοπωλεία, ανεργία- μετανάστευση, εξαπάτηση με αξιόγραφα, κλείσιμο Λαϊκής Τράπεζας, ξεπούλημα κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, κλείσιμο Κυπριακών Αερογραμμών, νόμους για εκποιήσεις πρώτης κατοικίας, πώληση δανείων σε ξένα επενδυτικά ταμεία, ιδιωτικοποίηση των Ημικρατικών Οργανισμών και σειρά σκανδάλων και χρηματισμών όπως Focus, ΣΑΠΑ, ΧΥΤΥ, ΧΥΤΑ, Δρομολαξιά.

Κατά τον κ. Μιχαηλίδη τα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ γονάτισαν την κυπριακή κοινωνία και τώρα ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε τηλεμαχίες στήνουν σκηνοθετημένες αντιπαραθέσεις για το ποιος από τους δυο φταίει περισσότερο, αλλά πίσω από τις πλάτες των μελών και των ψηφοφόρων τους συνεργάζονται ή συντονίζονται για όλα τα ζητήματα.

Προσθέτοντας ότι τώρα είναι η ώρα οι ηγεσίες των ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ να πάρουν ένα γερό μάθημα από τα όσα έπαθαν οι πολίτες, ανέφερε ότι με τη Συμμαχία Πολιτών ήρθε η ώρα να αποκτήσουν ισχυρή φωνή στη Βουλή και να ανεβάσουν το βιοτικό επίπεδο και το πολιτικό ήθος και να σταθούν στα πόδια τους μέσα από ριζοσπαστικές και καινοτόμες προτάσεις για τα θέματα της οικονομίας, της ποιότητας ζωής, της διεύρυνσης της δημοκρατίας, του πραγματικού και ουσιαστικού εκσυγχρονισμού του Κράτους και των μεταρρυθμίσεων.