Το Υπουργείο Ενέργειας μοιράσε οκτώ υποτροφίες για σπουδές Υδρογοναθράκων

{loadposition ba_textlink}

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τα συμβόλαια παραχώρησης των υποτροφιών υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας Στέλιος Χειμώνας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, στην παρουσία του Υπουργού Γιώργου Λακκοτρύπη και του Αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Υδρογονανθράκων Στέλιου Νικολαΐδη.

«Κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Λακκοτρύπης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επιτυχόντες φοιτητές, ενημερώνοντάς τους για τις προοπτικές που αναφύονται για τους νέους επιστήμονες στον τομέα των υδρογονανθράκων», αναφέρεται.

Μεταξύ άλλων, προστίθεται, αναφέρθηκε στην ανάγκη για την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας στους διάφορους τομείς της αναδυόμενης βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, με σκοπό τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων και τη δημιουργία, μακροπρόθεσμα, μιας βιώσιμης οικονομίας γνώσης με επίκεντρο τους υδρογονάνθρακες.

Οι υποτροφίες παραχωρήθηκαν από το Υπουργείο σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονταν σε ανακοίνωση του ημερομηνίας 25 Αυγούστου 2015.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ