Τον χτύπησε, τον έσυρε και τον άφησε στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου

{loadposition ba_textlink}
Το γύρο το διαδικτύου κάνει ένα βίντεο όπου δείχνει έναν Πολωνό, ο οποίος είχε καταδικαστεί στη χώρα του για βιασμό, να σέρνει στη μέση του δρόμου έναν άνδρα και στη συνέχεια να τον εγκαταλείπει μπροστά από τις ρόδες λεωφορείου.

Ο 37χρονος Damien Pankiewicz καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο του Λονδίνου γιατί τραυμάτισε σοβαρά έναν 52χρονο άνδρα.

 

Ο Pankiewicz, σύμφωνα με τη Mirror, πλησίασε το θύμα του -που είχε μαθησιακές δυσκολίες- στη στάση λεωφορείου και ξαφνικά άρχισε να το χτυπάει με βία χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι. Συνέχισε να τον χτυπάει μέχρι που ο άνδρας έπεσε αναίσθητος. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια τον άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να τον σέρνει μέχρι που τον άφησε μπροστά από τις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου.

Το θύμα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες με σοβαρά τραύματα. Υπέστη εσωτερικό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, έσπασε ένα πόδι και μερικά πλευρά. Ο Pankiewicz συνελήφθη κι ενώ αρχικά αρνήθηκε ότι του επιτέθηκε, στη συνέχεια ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τον χτύπησε επειδή πήγε να του κλέψει το κινητό του. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.
«Αυτή ήταν μια απρόκλητη επίθεση σε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Ο Pankiewicz δεν έδωσε καμία εξήγηση για την επίθεση. Η βία που χρησιμοποίησε ήταν ασύλληπτη. Το θύμα νιώθει δικαιωμένο για την ποινή που του επιβλήθηκε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας που είχε αναλάβει την πρωτοφανή υπόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr