Άψογα πόδια χωρίς ευρυαγγείες!

 

Στις 14 και στις 21 του Μάη, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγεμα, η Remescar προωθώντας το ‘έξυπνο’ προϊόν Remescar Spider Veins, που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα μικρά διεσταλμένα αγγεία που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα – κυρίως στα πόδια -, διοργάνωσε δυο πολύ ενδιαφέροντα δρώμενα, στους χώρους των Mall of Cyprus στη Λευκωσία, και στο My Mall στη Λεμεσό.

Σε έντονα καλοκαιρινό, αλλά και δροσερό σκηνικό, με θαλασσινές εικόνες, ευχάριστες παραστάσεις και σλόγκαν της εκστρατείας της Remescar ‘legs with confidence’, η Αναπληρωματική Σταρ Κύπρος 2016, Αθηνά Λοΐζου, φορώντας ένα κατακόκκινο φουστάνι που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της, λικνιζόταν με αυτοπεποίθηση στην ανθοστόλιστη αιώρα που δέσποζε του σκηνικού, ενώ οι άνθρωποι της Remescar διένειμαν ειδικά κουπόνια στους επισκέπτες των Malls, για να τα συμπληρώσουν και να συμμετάσχουν σε κλήρωση, με έπαθλο για τους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες, 2 κρέμες Remescar αξίας €60.

Είναι γνωστό ότι περίπου 70% των γυναικών και 40% των ανδρών υποφέρουν από κάποια μορφή πάθησης των φλεβών. Η Remescar παρέχει την υποστήριξη που απαιτεί το δέρμα, κυρίως σε περιοχές όπως αυτές των ποδιών.

Το σύνθημα της Remescar σταθερό. Το καλοκαίρι είναι εδώ. Χαρείτε το χωρίς έννοιες και ενδοιασμούς. Χαρείτε το με Remescar Spider Veins.

Οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, το σκηνικό που στήθηκε ήταν άκρως εντυπωσιακό και καλοκαιρινό, ενώ οι τυχερές της κλήρωσης, στη Λευκωσία, οι κυρίες Πόπη Ανδρέου, Παρασκευή Χριστοφίδου, Άντρη Κωνσταντίνου, και στη Λεμεσό, οι κυρίες Τζωρτζίνα Κωνσταντίνου, Nadia Lysova, Ιωάννα Γαβριήλ, κέρδισαν από δυο κρέμες της Remescar, συνολικής αξίας €60.