Λεμεσός: Τους έκλεβε τάζοντάς τους δουλειά

36χρονη, γνωστή κομπιναδόρος στην Αστυνομία, αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστους νεαρούς τάζοντάς τους δουλειά ως φρουρούς στο Λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων της, η 36χρονη κάτοικος Λευκωσίας, προσέγγιζε άνεργους νεαρούς όπου τους έλεγε πως μπορούσε να τους στείλει για εκπαίδευση στην Ελλάδα για να γίνουν φρουροί ασφαλείας και στη συνέχεια να τους «κανόνιζε» εργασία στο Λιμάνι της Λεμεσού.

Οι ανυποψίαστοι νεαροί, πέφτοντας στην παγίδα της, της έδιναν χρηματικό ποσό ως προκαταβολή για τα εισιτήρια του ταξιδιού τους, τα έξοδα διαμονή τους, όπως επίσης και τα δίδακτρα της σχολής στην Αθήνα.

Η 36χρονη, αφού τσέπωνε τα χρήματα, εξαφανιζόταν από προσώπου γης και δεν απαντούσε στα συνεχόμενα τηλεφωνήματα των νεαρών. Όταν οι δεύτεροι κατάφερναν να επικοινωνήσουν μαζί της, εκείνη έβρισκε ως πρόφαση προβλήματα υγείας που είχε η κόρη της, λέγοντάς τους ότι θα επικοινωνούσε εκείνη μαζί τους πιο μετά, πράγμα που δεν έπραττε ποτέ!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η 36χρονη κομπιναδόρος εξαπάτησε δυο αδέλφια ενώ σε άλλες δυο περιπτώσεις εξαπάτησε δυο γυναίκες. Η 36χρονη φαίρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό και από τις τρεις περιπτώσεις ύψους 6000 ευρώ.