Δύο μικρά κορίτσια παλεύουν αγκαλιασμένα με τον καρκίνο! (pics)


Απίστευτη συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία δύο μικρών κοpιτσιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Στη φώτο που έχει γίνει viral, το ένα αγκαλιάζει το άλλο, ενώ κοιτάζουν έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου. Λίγο νωρίτερα είχαν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Τα δύο κοpίτσια γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, πριν από περίπου τρία χρόνια. Η φωτογραφία που έγινε viral είναι από την μέρα που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Μόλις, η Μέλια είδε την Μαντελίνα, έτρεξε να την αγκαλιάσει και η μητέρα της απαθανάτισε το στιγμιότυπο, το οποίο πρόσφατα ανέβασε στο facebook.

Η 5χρονη Μέλια Τζόουνς πάσχει από νευροβλάστωμα και εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με την ασθένειά της. Το 2012, οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στο μέγεθος ενός πορτοκαλιού στην περιοχή της κοιλιάς της. Από τότε, έχει εξαπλωθεί στον μυελό των οστών και δίνουν στο κοpιτσάκι μόλις 30% πιθανότητες να επιζήσει.

6

 

Η 2 ετών Μαντελίνα Ντε Λούκα διαγνώσθηκε ότι πάσχει από λευχαιμία πριν από ένα χρόνο και κάνει χημειοθεραπείες

7

Η μητέρα της Μέλια, Ταζ – η οποία ανέβασε τη φωτο στο facebook – δηλώνει περήφανη για τη δύναμη της κόρης της. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια σελίδα στην οποία συγκεντρώνει δωρεές.

ingossip.gr