“Δεν ήταν γάμος, αλλά όπερα στο Κούριο”(vid)

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Μέγκα «Ενημέρωση Τώρα», βρέθηκε η πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Μαρία Κυριάκου. Η κυρία Κυριάκου έδωσε τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και οι οποίες υποστήριζαν ότι στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου τελέστηκε ο γάμος του γιού της. Όπως δήλωσε η ίδια, ο γιος της πρόσφερε ξενάγηση στους ξένους καλεσμένους του στην Κύπρο. Ξενάγηση στην οποία συμπεριλαμβανόταν και όπερα, η οποία όπως υποστήριξε η πρώην βουλευτής, αφορούσε την ιστορία του νησιού. Η όπερα διοργανώθηκε Κύπριους μουσικούς αλλά και Ιταλούς.

Οι καλεσμένοι επισκέφτηκαν χώρους ιστορικής σημασίας όπως τον Ναό της θεάς Αφροδίτης στα Κούκλια και το αρχαίο Κούριο.

Στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου δεν έγινε γάμος και ούτε δόθηκαν συγχαρητήρια ανέφερε πολλές φορές η τέως βουλευτής καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την καλεσμένη της για φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τους καλεσμένους της εκδήλωσης να κρατάνε φαγητό και ποτό, η κυρία Κυριάκου ανέφερε ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν στους καλεσμένους σάντουιτς, αναψυκτικά και λευκό κρασί στο αναψυκτήριο του αρχαίου θεάτρου.

Παράλληλα η τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, παρουσίασε τα σχετικά έγγραφα τα οποία έδειχναν την ενοικίαση του χώρου για την εκδήλωση.