Η Μύκονος κάηκε: Ο DiCaprio, ο Ρέμος, το πάρτι των 1000 ευρώ και οι αντιδράσεις στο Twitter

Με τους Gipsy Kings να συνοδεύουν τον Έλληνα τραγουδιστή σε μια βραδιά που η υπερβολή είναι κανόνας οι επιτυχίες του συγκροτήματος ζέσταναν το κοινό που ήταν ενθουσιώδες. Ανάμεσα του και το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου Οικονομικών προφανώς όπως συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια.

 

Ηighlight της βραδιάς για πολλούς το ντουέτο του 46χρονου τραγουδιστή με το συγκρότημα Gipsy Kings που έχει ιστορία σαν παραμύθι.

 

Από τη δεκαετία του ’70 όταν και τα πέντε άσημα αδέλφια απ’ την οικογένεια Reyes ξεκίνησαν την καριέρα τους από ένα μικρό χωριό της Νότιας Γαλλίας ως Los Reyes προτού μετονομαστούν σε Gipsy Kings για να διασκεδάζουν τον κόσμο του St. Tropez και να γίνουν η πιο διάσημη τσιγγάνικη μπάντα στον κόσμο οι Βασιλιάδες της νύχτας ξέρουν πως να ντύνουν μουσικά τα βράδια.

 

• Remos • #mykonos2016 #remos #live #nammos

A video posted by MO première (@milica_opacic) on

Αυτό απέδειξαν και στο ντουέτο τους με τον Έλληνα τραγουδιστή όταν τραγούδησαν από κοινού το “My way” του Frank Sinatra.

 

Getting ready!!! #nammos #antonisremos #thegipsykings #liveconcert #onlyatnammos #nammosisland

A video posted by Nammos Mykonos (@nammosmykonos) on

Ο DiCaprio, η σύντροφος του Nina Agdal και η συμμορία του ήταν το πρόσωπο που που τράβηξε ίσως περισσότερο το ενδιαφέρον των θαμώνων από τους ίδιους τους καλλιτέχνες στη σκηνή των εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων.

Ο Αντώνης Ρέμος φέρεται να φώναξε “F*#k Ibiza” αλλά και να υπενθύμισε ότι είμαστε “όλοι ένα” απευθυνόμενος σε ένα κοινό ετερόκλητο. Ανάμεσα στους Έλληνες της βραδιάς Λιβανέζοι, Τούρκοι αλλά και Αμερικανοί τουρίστες ίσως κατάλαβαν, ίσως και όχι τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης ωστόσο το Twitter δεν μποούσε παρά να ειρωνευτεί τη βραδιά με το εξαιρετικά ακριβό αντίτιμο.

 

Ο DiCaprio και η συντροφιά του κράτησαν αποστάσεις από τα αδιάκριτα βλέμματα έχοντας επιλέξει ένα τραπέζι που είχε μια κάποια ιδιωτικότητα ωστόσο, όπως μαρτυρούν όσοι ήταν εκεί, η μέθη της βραδιάς τον παρέσυρε σε ένα ολονύκτιο ξεφάντωμα μέχρι το ξημέρωμα, προτού αναχωρήσει με το φουσκωτό συνεχίζοντας το καλοκαίρι του στη Μεσόγειο.

 

Early hours Remos is still singing

A video posted by Anastasia Cavo Tagoo (@soulaliakou) on

Πηγές: cnn.gr, protothema.gr