Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε, ο φιλανθρωπικός κολυμβητικός μαραθώνιος αγάπης

Εκατοντάδες κολυμβητές και άλλοι πολίτες παρευρέθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα, στα Δημοτικά Μπάνια Πάφου, ανταποκρινόμενοι στη νέα πρωτοβουλία του Σωματείου των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού μαραθωνίου κολύμβησης.

Η φετινή εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Paphos Aphrodite Rottary Club, τη στήριξη του Δήμου Πάφου και του Σωματείου Δρομέων “Στέλιος Κυριακίδης.

Με αφετηρία τα Δημοτικά Μπάνια οι κολυμβητές κολύμπησαν μέχρι την παραλία του ΣΟΔΑΠ, σε μια απόσταση δυο χιλιομέτρων δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό σκηνικό, στη μαγευτική θάλασσα της Κάτω Πάφου, αποσπώντας παράλληλα το χειροκρότημα και τα εύσημα για την φιλανθρωπική τους ενέργεια από ουκ ολίγους Παφίτες και ξένους περιηγητές που συγκεντρώθηκαν στον καθρέφτη της τουριστικής Κάτω Πάφου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης στο πλαίσιο της εκδήλωσης ευχαρίστησε θερμά τους κολυμβητές οι οποίοι βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού του Σωματείου για την συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την αγορά εξοπλισμού του υπό ανέγερση Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού και ο φετινός κολυμβητικός μας μαραθώνιος αγάπης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι φίλοι κολυμβητές, φανέρωσαν για άλλη μια φορά το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο”, είπε ο κ. Ιεροκηπιώτης.

Από πλευράς Δήμου Πάφου, ο πρόεδρος της Επιτροπής παραλιών Νίκος Σιμιλλίδης συνεχάρη με την σειρά του τους κολυμβητές για την αξιέπαινη πράξη τους και ευχήθηκε όπως αυτοί αποτελέσουν παράδειγμά προς μίμηση και από άλλα οργανωμένα σύνολα.

” Ο Δήμος Πάφου είναι αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για ενίσχυση του υπό ανέγερση Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, αφού ο σκοπός είναι ιερός, συμπλήρωσε.”

Πηγή: KYΠΕ