Το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο για τη ζωή του Valentino Rossi

Τα επιτεύγματα του Valentino Rossi είναι γραμμένα πλέον μέσα στα βιβλία των ρεκόρ μέσα από 70 χρόνια αγώνων Grand Prix. Ο αντίκτυπος που είχε ο ίδιος στον χώρο αυτό είναι ζωγραφισμένος στα πρόσωπα των εκατομμυρίων φιλάθλων που περιμένουν κάθε σαββατοκύριακο για να δούνε το κίτρινο «46» να τους χαρίζει συναρπαστικές στιγμές στην πίστα. Κάτι που κάνει, άλλωστε, εδώ και δυο δεκαετίες. Τι άλλο μένει για τον 37χρονο όμως; Μακριά από την πίστα, ποια είναι η επόμενη μεγάλη του πρόκληση;

Ο τίτλος ‘Το αφεντικό’ φέρει δυο έννοιες. Ο Rossi δεν αποτελεί τον κορυφαίο αναβάτη στην κορυφαία κατηγορία του MotoGP από το 2000, αλλά αποτελεί και έναν δυνατό επαγγελματία, με άψογη γνώση του πώς να διανέμει το «προϊόν» του. Η εταιρεία ‘VR46’ έχει το όμορφο αρχηγείο της κοντά στην πόλη όπου έχει το σπίτι του ο Ιταλός, στην Tavullia. Εκεί αντιπροσωπεύονται και άλλοι αθλητές του MotoGP, αλλά και πολλοί σύνδεσμοι με άλλα αθλήματα, συλλόγους και εταιρείες. Στις εγκαταστάσεις βρίσκεται και η Ακαδημία VR46 όπου η αφρόκρεμα και το μέλλον του ιταλικού racing μαζί με τον Rossi – όταν δεν τρέχουν στο ‘ράντσο’ – προετοιμάζονται για το μέλλον. Στο κτίριο στεγάζεται επίσης η ομάδα Sky Racing Team VR46 αλλά και το επίσημο Fan Club του Γιατρού. Αποτελεί, πραγματικά, την καρδιά της «αυτοκρατορίας» του Valentino Rossi.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα σας πάρει πίσω στην Tavullia για να δείτε πως βγάζει το ψωμί του ο Rossi και εκτός πίστας, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Ο Valentino, όπως και στις πίστες, περιτριγυρίζεται εδώ από συμβούλους που εμπιστεύεται έτσι ώστε να αποδίδει τα μέγιστα σαν εταιρεία και σαν όνομα όταν δεν αγωνίζεται.

Η σειρά ‘Valentino Rossi: The Doctor Series’ δημιουργήθηκε με σκοπό να ρίξει φώς στα πολλά επίπεδα του πασίγνωστου racer της μοντέρνας εποχής που πολλά εκατομμύρια ξέρουν, αλλά πάρα πολύ λίγος κόσμος τον γνωρίζει πραγματικά!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πέμπτο επεισόδιο εδώ: