Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Μαζί στη Λεμεσό (pics)

Ερωτευμένοι στη Λεμεσό…

Tριήµερο στη Λεµεσό πέρασαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια συνδυάζοντας διακοπές µε επαγγελµατική τους υποχρέωση. Συγκεκριµένα το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, µετά από πρόσκληση της Αστυνοµίας Κύπρου η οποία σε συνεργασία µε την αρχιεπισκοπή Αµερικής και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη διοργάνωσαν τη φιλανθρωπική συναυλία µε τίτλο “Αγάπη δε, Έχω…”, υπέρ των παιδιών της Κύπρου.

Την εκδήλωση η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη και του Σεβασµιότατου Αρχιεπισκόπου Αµερικής κ. Δηµήτριου, παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέλαβε το ψυχαγωγικό κοµµάτι, διασκεδάζοντας τους εκλεκτούς παρευρισκόµενους.

Το επόµενο πρωί ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευµένο ζευγάρι να βολτάρει στον παραλιακό της Λεµεσού και να καταλήγει σε γνωστό εστιατόριο για φαγητό. Στο πρόγραµµα διακοπών του ζευγαριού υπάρχει και πάλι η Κύπρος τον Αύγουστο, όπου µακριά από επαγγελµατικές υποχρεώσεις θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν τις παραλίες του νησιού µας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!