Πιλότος ακινητοποίησε μεθυσμένο μετά από επίθεση σε αεροσυνοδούς (vid)

Ο λόγος για τον 25χρονο Michael Kerr, στον οποίο απαγορεύτηκε να επιβαίνει σε πτήσεις μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Ο ίδιος αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για παρέμβαση στα καθήκοντα του πληρώματος πτήσης και των συνοδών.

airdrunk2
Το βίντεο από το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 21 Ιουλίου δείχνει τον πιλότο να ακινητοποιεί τον μεθυσμένο άνδρα ρίχνοντάς τον στο πάτωμα. Αν και αρχικά η αεροσυνοδός και ο πιλότος ζήτησαν από τον άνδρα να έχει υπομονή και να κάτσει στο κάθισμά του, εκείνος δεν υπάκουσε και το επεισόδιο συνεχίστηκε.
Ο Kerr, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ, προσπαθούσε και ζητούσε να βγει από το αεροσκάφος την ώρα που αυτό κινούταν στο διάδρομο προς την πύλη. Όταν ο άνδρας αντιδρά, λέγοντας ότι δε θέλει να κάτσει σε θέση, ο πιλότος απαντά ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θέλει και ότι θα πρέπει να κάτσει αμέσως.

airdrunk3
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεθυσμένος άνδρας όχι μόνο δεν μπορεί να πετάξει με επιβατικό αεροσκάφος αλλά δεν πρέπει να έρθει και σε καμία επαφή με τις αεροσυνοδούς με τις οποίες το επεισόδιο. Σύμφωνα με αναφορές μάλιστα νωρίτερα την είχε απειλήσει ότι θα σπάσει σε μία το σαγόνι, είχε κλωτσήσει μία αεροσυνοδό στο πόδι και είχε ρίξει μια άλλη στο πάτωμα. Ο Kerr βρίσκεται υπό κράτηση για το συμβάν.

airdrunk4

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό…

newsbeast.gr