Πυρ και μανία πασίγνωστος ηθοποιός αποχώρησε από συνέντευξη: «Μην τραβάτε. Κόψτε! Τι στο δ…. συμβαίνει;»

Πολλές φορές οι ερωτήσεις που δέχονται, μπορεί να μην είναι τόσο καίριες και να δικαιολογούνται. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις έχουν δεχθεί έντονη κριτική από τα media για την συμπεριφορά τους.
Ποιος είπε όμως ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα; Ένας πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός εξερράγη δημόσια κατά την διάρκεια συνέντευξής του και μάλλον δικαιολογημένα…

Ο λόγος για τον Jean Claude Van Damme, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης σε κανάλι της Αυστραλίας, δεν άντεξε και αφού πέταξε το μικρόφωνό του, αποχώρησε. «Έχετε κάτι ενδιαφέρον να με ρωτήσετε; Λοιπόν πρέπει να πάω στην τουαλέτα, γειά σας. Μην τραβάτε, κόψτε! Τι στο διάολο συμβαίνει στην Αυστραλία;», είπε έντονα ενοχλημένος και έφυγε.

Μάλιστα ξέσπασε για τις ερωτήσεις που δεχόταν, κατά την διάρκεια προώθησης νέας ταινίας του. «Είμαι 55 ετών. Δεν είμαι πια 35, 25, είμαι 55 ετών. Έτσι τα βλέπω διαφορετικά και θα μιλήσουμε γι’ αυτό στην Αυστραλία αλλά αυτή η συνέντευξη που μου παίρνετε τώρα στην τηλεόραση, είναι πολύ βαρετή γιατί η ερώτηση είναι βαρετή!».

Δείτε το ξέσπασμά του στο βίντεο που ακολουθεί, από το δελτίο ειδήσεων του Star

stylista.com.cy