Ποιος είναι ο ελληνικής καταγωγής νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy

Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ έκανε τον περασμένο μήνα η είδηση ότι η περίφημη έπαυλη Playboy πουλήθηκε στον ελληνικής καταγωγής Daren Metropoulos, ο οποίος πλήρωσε πάνω από 100 εκατ. δολάρια στον Χιου Χέφνερ.

Τώρα, η εφημερίδα New York Times σκιαγραφεί στην ηλεκτρονική της έκδοση το προφίλ του νέου ιδιοκτήτη της έπαυλης, Daren Metropoulos.

Όπως σημειώνει ο συντάκτης, ο Metropoulos είναι χρυσός κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων, ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co και πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company. Μάλιστα, ο Metropoulos «είναι ο τύπος του ανθρώπου που -έπειτα από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα- βάζει άνετα τον Χέφνερ για ύπνο χάρη στα ξέφρενα και κολασμένα γλέντια του», γράφει η New York Times.

Το πλουσιόπαιδο με το ελληνικό DNA σε μια φωτογραφία από τα social media, ποζάρει με έναν γεροδεμένο διάσημο ράπερ μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ φορώντας γυαλιά ηλίου και τεράστιο καπέλο. Σε μια άλλη, φωτογραφίζεται δίπλα στον πολλά βαρύ ράπερ Snoop Dogg μαζί με μια αρμαθιά Playmates στην έπαυλη του Χέφνερ

Ο αρθρογράφος, αναφέρεται και σε μια περίπτωση που ρίχνει σκιά στο βιογραφικό του Daren και αφορά σε μια μήνυση που είχε καταθέσει το 2009 η Playmate 2002 με την κατηγορία ότι την παρενόχλησε, της επιτέθηκε με ρόπαλο, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και την έφτυσε (η μήνυση αποσύρθηκε προτού εκδικαστεί).

Ο 32χρονος είναι ιδιοκτήτης και της γειτονικής έπαυλης την οποία είχε αγοράσει το 2009 πάλι από τον Χέφνερ, έναντι 18 εκατ. δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο 90χρονος πλέον Χέφνερ και η 30χρονη σύζυγός του Crystal Harris έχει το δικαίωμα να παραμείνει στην έπαυλη για το υπόλοιπο της ζωής του και όταν πεθάνει, τότε ο Metropoulos αναμένεται να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες.

«Σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται για το κακομαθημένο παιδί ενός δισεκατομμυριούχου», λέει στον δημοσιογράφο ο Andrew van der Vord, συν-επικεφαλής της Royal Bank of Canada. «Ο Daren είναι ένας ήσυχος, μετριόφρων τύπος, πολύ ευγενικός και διακριτικός. Έχει μια ωραία συμπεριφορά», λέει και εξηγεί ότι «το ενδιαφέρον του για την έπαυλη του Playboy, είναι αγνό. Δεν είναι ο νέος Χιου Χέφνερ, αυτό θα ήταν ανόητο».

Ο Daren δεν αποφοίτησε ποτέ από το κολέγιο στο οποίο φοίτησε, ακολουθώντας σπουδές στις επιχειρήσεις στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Τη δεύτερη μόλις χρονιά φοίτησης του τα παράτησε για να εργαστεί δίπλα από τον πατέρα του. Δεν έχει ποτέ νυμφευτεί, δεν έχει παιδιά και είναι ένας συνηθισμένος νέος, όπως επιμένουν οι φίλοι του. Ο ίδιος, λένε, προτιμά να περνά τα βράδια του στο σπίτι στο Chateau Marmont, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει ένα άτακτο δημόσιο προφίλ.

Πηγή: newsbeast.gr