Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται χαμηλές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, και στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια, και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Πηγή: KYΠΕ