Σώος μετά από παρέμβαση της αστυνομίας 46χρονος που είχε εξαφανιστεί στις 29 Σεπτεμβρίου

Ειδική διαπραγματευτική ομάδα της Αστυνομίας επενέβη για τον εντοπισμό και την παροχή βοήθειας σε 46χρονο που απουσίαζε από την οικία του, από τις 29 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως “λόγω του ότι είχε αναφερθεί ότι βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή του, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να εντοπιστεί” και σημείωσε πως από τις 30 Σεπτεμβρίου που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο “συστάθηκε ειδική ομάδα, η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις ενεργοποιείται, ώστε κάθε πληροφορία που λαμβάνεται να αξιολογείται με τη δέουσα προσοχή και ανάλογα να δραστηριοποιούμαστε”.

Οι έρευνες για εντοπισμό του 46χρονου απέδωσαν σήμερα το πρωί, μετά από σχετική πληροφορία, αφού εντοπίστηκε στην περιοχή της Γερμασόγειας και με παρέμβαση διαπραγματευτών και συγγενικών του προσώπων, ο 46χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.

Ο κ.Σωτηριάδης υπέδειξε ότι η Αστυνομία επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει μέσω της ειδικής διαπραγματευτικής της ομάδας.

Πηγή:ΚΥΠΕ