Των 5άστερων οι γάμοι…

Μάνα νύφης, με ολοπόρφυρη χλαμύδα και χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες που την μπουτίκ της Σούλλλας στα πάνω Πολεμίθκια.
Πατέρας νύφης με βαθύ μπλε κοστουμιά που το «Tζέτ».

Μάνα γαμπρού με πεσιούδιν αδιάφορο ταγιερακι.
Πατέρας γαμπρού με βαθύ μπλε κοστουμιά που το «Τζετ».

Νύφη, με εκρού του νεκρού μακιγιάζ που φωνάζει, « είμαι σεμνούλα και παρθένος. Γαμπρός με χασκιασμένο χαμόγελο και υποψία φαλάκρας….

Νεαρά μελαχρινή με δαντελωτό μάξι φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη να φτάνει καβλονουρι βάθος, και παπουτσάκι φελλό πλατφόρμα ειδικό για ψώνια στο ποπ λαηφ, να περιφέρεται με πορτοκαλί κοκτέιλ στο χέρι, ψάχνοντας απεγνωσμένα τον χαρτωμένον.

Κοπελιά με σώμα εντόμου, να περπατά σαν ακρίδα σε σεισμό με το δωδεκάποντο στιλέτο του σιου μποξ. Να κρατά ροζ κοκτέιλ και να ηδονίζεται όταν της εύχονταν “και στα δικά σου”…..

Θείτσες με φούστα μπλούζα μνημόσυνου, τζαι παντόφλαν που να βολεύκει, να γυρεύκουν ρέσιν….

Θειοι με την φορεσιάν τους την γαμήτικην , να αντινάσσουν τους σάκκους που την ζάχαρη άχνη του λοκκουμιου, που επιλοχριστήκαν.

Παρανυφφούθκια να βουρούν πάνω κάτω γύρου γύρου που την πισίνα, και ο φτωχός σαξοφωνίστας που έπαιζε λάηβ να τραβά πίσω, μπας τζαι μπήξουν του καμμιάν οι μπάσταρτοι.

Χωρκανοί και συγγενείς, να μπουκώνουν ασύστολα κουπούδες, εκλαιράκια, τζαι γκάμον αυστηρώς με αυτή την σειρά…

Τον διευθυντή του ξενοδοχείου αγχωμένο τζαι καταϊδρωμένο με έγνοια ναν οι πιατέλες συνεχώς γεμάτες, και τα γκαρσόνια να γαμωσταυρίζουν τους μπαστάρτους που μπερδεύονται στα πόδια τους.
Ατελείωτε Κυπραίο. Τι και αν κάνεις γάμο στο χωρκόν κλείνοντας δρόμους με βαρέλλες, τι και αν τον κάμεις σε 5αστερον…