Έμειναν στα χαρτιά προεκλογικές υποσχέσεις του Μ.Παυλίδη, λέει ο ανθυποψήφιός του στη Γεροσκήπου Α.Σιήκκης

 

Ο Μιχάλης Παυλίδης στα πέντε χρόνια της θητείας του, ενώ απαιτούσε περικοπές για τα πάντα και «θυσίες» από τους εργαζόμενους, ο ίδιος προσωπικά «δεν έδωσε καλές εξετάσεις», δεν έδωσε «το καλό παράδειγμα» αναφέρεται.

Προστίθεται ότι στην περίπτωση του ταιριάζει γάντι η γνωστή παροιμία, «Δάσκαλε, που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο απερχόμενος Δήμαρχος είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα προχωρούσε στη συγκρότηση φορέα για την «Απασχόληση και την Αλληλεγγύη στη Γεροσκήπου» καθώς και ότι θα καταθέτει μηνιαία στο ταμείο του Φορέα το 10% του μισθού του ως Δημάρχου καθ` όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Η προεκλογική του υπόσχεση έμεινε στα χαρτιά, αφού τέτοιος φορέας δεν συγκροτήθηκε ποτέ, αναφέρεται.

Ο κ. Σιήκκης κάλεσε τον απερχόμενο Δήμαρχο και τον Γενικό Ελεγκτή να εξηγήσουν τι είδους δαπάνες καλύπτουν τα «έξοδα παραστάσεως» του Δημάρχου για να διαφανεί αν στην περίπτωση του κ. Παυλίδη τηρούνται όλες οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Επίσης, καλεί τον απερχόμενο Δήμαρχο να δώσει στη δημοσιότητα τον μέσο όρο των πληρωμών που έγιναν με οδηγίες του τα πρώτα τέσσερα χρόνια της θητείας του και αυτόν των τελευταίων μηνών, αλλά και να εξηγήσει  που οφείλεται αυτή η «ξαφνική» αύξηση των συγκεκριμένων πληρωμών το τελευταίο διάστημα.