Τουρλού Τουρλού-Το άρθρο του 24Η με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα το 2016

Ο Λυσσαρίδης πιάνει 18000 ευρώ τον μήνα συντάξεις, μένει σε κυβερνητική κατοικία…

Πήγαινε στο πλησιέστερο κοιμητήριο, στην καμαρούλα με τα πεταξούμενα κόκκαλα κοινών θνητών που εν εκρατούσαν να γοράσουν τάφο, πάρε ένα κρανίο, τζαι φάκκα γυρόν τα χωρκά. Να λαλείς πως εν του Αγίου …, να δεις ευρά που εν να συνάξεις.

ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΚΑΦΕΤΖΗ

Οι κυβερνητικες εξοχικές κατοικίες, εν 8 ευρώ τον χρόνο, και συνήθως χρησιμοποιούνται από υψηλόβαθμους ππεζεβέγκηδες, αφού επιστρέψουν από Μύκονο.

Ο Λούτσιος , ο “άντρας” της ξανθιάς, έχασεν πάρα πολλά λεφτά στο κούρεμα. Επαντρευτήκαν που έρωταν…

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εν τίμιος, είπεν του η μάμμα του.

Ο Χάρης Γεωργιάδης, θέλει να τον παίρνουμεν στα σοβαρά.

Ο Τρίκκης, απαγόρευσεν τα καζαντί.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, εν συγγραφέας, τζαι πιανει 4000 likes σε κάθε πόνημαν που φκάλλει…..Η γυναίκα του, ικανοποιείται με το χάμμερ της.

Οι Υπουργάρες θέλουν τζαινούρκες λιμουζίνες τζαι ας ψοφά ο κόσμος που την πείνα.

Οι κυβερνητικοί τσακώνουνται για τα τετραγωνικά του γραφείου τους.

Προαγωγές τζαι αυξήσεις στο δημόσιο στο βωμό της πολυπόθητης ψήφου. Εσύ Κυπραίε, δούλευκε, ψήφιζε τζαι σκάζε.

Στην Εισαγγελία μπουρδέλο η κατάσταση. “Μόνον οι γάροι μπαίνουν χωρίς να χτυπούν την πόρτα”. Αθθύμησε μου το…”Σκάσε”! “Σκάσε εσού ρα”.

Ο Χάρης εμπλουτίζει το βιογραφικό το με ένα ενταλματάκι σύλληψης. Ανεξάρτητα αν κόρωνος κορώνου μμάθκια εν φκάλλει. Γλέπε με να σε γλέπω! Διώ σου για να πάρω.

Ο Χάσικος κλείει το ματούδι του στες συναλλαγές με τις τουρκοκυπριακές περιουσίες.

Επικυρώθηκεν το παφίτικο λουκάνικο! Μπουκώστε ένα στον κάθε Υπουργίσκο. Εν ο μόνος τρόπος να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση που τες λουβάνες που μας πουλούν καθημερινά.

Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους στέρησαν τα πάντα. Εν ευνουχισμός που λέγεται;

Εξαιρούνται οι τέσσερις μάγκες που τη Λεμεσό ορμώμενοι:

οι Βουλευτές του ΔΗ.ΣΥ. κ.κ. Αντρίκκος Θεμιστο-κλαίους, ο εις οδηγός Formula 1 με μύστακα, Αντρίκκος Κυπριανού ο σαβαροφανής, με το φετίχ να φωτογραφίζει βρακούθκια συναδέλφων του, ο Χαμπουλλάς ο μεζετζής που την κάμνει αμπέλι τζαι γράφει τους ούλλους στο πέος του, παρανομίες τζαι σούξου μούξου μανταλάκια imish, κατά τον αγενή Ευγένιο τζαι το γάλα με τριαντάφυλλο, το Διπλαράκι, με πρωτοκούμπαρο τον κύριο Νίκο.

Όταν είσαι μηδενικό, το τάκτ, οι χαμηλοί τόνοι τζαι η σύνεση, σου είναι άγνωστες λέξεις. Η υπέρμετρη φιλοδοξία σου δεν “κουμαντάρεται” καταντώντας ένα σούργελο!

Εντελώς αψυχολόγητα εκθέτεις τα σούπερ κατορθώματα σου νοιώθοντας την ασφάλεια του….”Χα! έχω πίσω μου τον Γενικόν Εισαγγελέα. Ότι θέλω κάμνω”

Κώστα Κληρίδη, εσύ μεν χαριεντίζεσαι ότι…εγώ εν τζαι! Έχεις τζαι εσύ τις ευθύνες σου τζαι σοβαρότετες μάλιστα. Αρνούμαι να δεχτώ πολλές φορές τις “ετυμηγορίες” σου. Αλήθκεια. Εν τόσον ηλίθιες τζαι ξεκάθαρες ότι, κλείνεις το ματάκι κατά το δοκούν. Συνεχίστε, συνεχίστε έτσι, τζαι εν να κάμουμεν ακόμα πιο πολύν χαΐρι. Ντροπή κ. Κωστάκη μου. Θωρούν μας! Ντροπή λαλώ σου….

Στα σοβαρά τώρα! Μα είσαστε σοβαροί;

Μου δίνετε το δικαίωμα ρε σεις, να σας χαρακτηρίσω πρόστυχους, φτηνούς τζαι ιδιοτελή καρικατούρες!
Φτου στα μούτρα σας τζαι πάλιν φτού!

Με το κολοκάσιν πάει το ρεπάνι, τζαι το “αγραβανί”.

Η φωτό είναι του φίλτατου Θεόδωρου Θεοδώρου