Οι σατανιστές της Παλλήνης: Έκαναν σεξουαλικά όργια, βίασαν και σκότωσαν στο όνομα του σατανά (Φωτογραφίες και Βίντεο)

Έχουν περάσει 24 χρόνια και όμως παραμένει το πιο φρικιαστικό έγκλημα που έχει βγει στο φως στα χρονικά της Ελληνικής κοινωνίας. Δύο δολοφονίες με βάναυσο τρόπο, τόσο που η αστυνομία απαγόρευσε τη περιγραφή τους από τα ΜΜΕ, σεξουαλικά όργια και τελετές στο όνομα του Σατανά. Ο λόγος για τη συμμορία της Παλλήνης. Γνωστή και ως «οι σατανιστές της Παλλήνης».


Τη συμμορία – παρέα κατάρτιζαν τρία νέα παιδιά. Ο Ασημάκης Κατσούλας 20 χρονών τότε, ο Μάνος Δημητροκάλλης 19 χρονών τότε και η 17χρονη τότε Δήμητρα Μαργέτη. Αρχηγός, όπως κατέδειξαν οι άλλοι δύο ο Κατσούλας. Οι δύο νέοι ήταν παιδική φίλοι μιας και μεγάλωσαν στις αλάνες της ίδιας γειτονίας η Μαργέτη μυήθηκε στην κατά τα άλλα αυτή αλλοπρόσαλλη παρέα ως κοπέλα του Δημητροκάλλη. Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης αφού χώρισε έγινε πλέον η κοπέλα του Κατσούλα αφού, όπως η ίδια δήλωση, κάποιος δαίμονας αυτό διέταξε!
Θύματα τους δύο νέες κοπέλες. Η 14χρονη Δώρα Συροπούλου, η οποία ήταν το πρώτο θύμα, αλλά και η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Το Δεκέμβριο του 1993 η αστυνομία λύνει το μυστήριο έρχεται όμως μπροστά σε αποκρουστικά ευρήματα αδύνατον να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Οι τρείς οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όλα παίρνουν το δρόμο τους…

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει στη καταδίκη των τριών αφού οι αποφυλακίσεις τους φέρνουν θύμισες και γεννούν ερωτήματα, σίγουρα πολύ περισσότερες στα οικία τους πρόσωπα, αλλά και σε όλους τους πολίτες που είτε έζησαν τότε το έγκλημα είτε το έχουν ακούσει σαν ιστορία αργότερα.
Ας δούμε μαζί το χρονικό…

Ιστορικό

Στις 27 Αυγούστου 1992, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν θυσία στον σατανά. Την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Προκάλεσαν μάλιστα και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Image result for satanistes pallinis

Ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα των νεαρών σατανιστών αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. Τη Μεγάλη Τετάρτη του 1993, στα χέρια τους έπεσε η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Κατσούλα. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην αναγνωρίζεται.

Image result for satanistes pallinis

Σύλληψη και Δίκη

Τον Δεκέμβριο του 1993 αποκαλύφθηκε μια από τις πιο σοκαρίστηκες αστυνομικές υποθέσεις που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα. Η συμμορία των σατανιστών της Παλλήνης. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις νέους, τον Ασημάκη Κατσούλα, τον Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία, ήταν υπεύθυνοι για δύο δολοφονίες. Της Δώρας Συροπούλου, τον Αύγουστο του 1992 και της Γαρυφαλλιάς Γιούργα τον Απρίλιο του 1993. Η τριμελής ομάδα είχε μυηθεί στον σατανισμό και έκανε τελετές μαγείας οι οποίες κατέληξαν στους φόνους. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο νεαροί ήταν παιδικοί φίλοι, ενώ η κοπέλα γνώριζε από μικρή τον Κατσούλα. Όλοι έμεναν στην Παλλήνη. Από την πρώτη στιγμή, ο Δημητροκάλης και η Μαργέτη υπέδειξαν ως αρχηγό της ομάδας τον Κατσούλα, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι τους απειλούσε και ασκούσε πάνω τους μια σατανική επιρροή. Η Μαργέτη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Μας είχαν απειλήσει πως ότι κι αν πούμε θα μας σκοτώνανε μετά. Εσείς και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ότι εμείς πιεζόμασταν ψυχολογικά, δύο χρόνια;» Ο Δημητροκάλης, όπως υποστήριξε, αφού ομολόγησε τις πράξεις του, προσπάθησε να «σώσει» κάποιους νέους από τον Κατσούλα: «Ομολόγησα μόνος μου και έδωσα και άλλα παιδιά που ήταν μιλημένα, να μην ξανάρθουν σε επαφή με αυτόν τον τύπο. Εξυπηρετούσε τις ανωμαλίες του».

Ο ίδιος ο Κατσούλας αρνήθηκε ότι ήταν αρχηγός λέγοντας: «Υπάρχουν άτομα σε πιο υψηλούς βαθμούς, πάνω και από τον δικό μου. Και σίγουρα δεν είμαι εγώ ο αρχηγός, αφού με τη Μαργέτη είχαμε σκοπό να αρραβωνιαστούμε και με τον Μάνο ήμασταν φίλοι χρόνια. Δεν υπήρχε θέμα αρχηγίας». Η Μαργέτη από την πλευρά της αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση και με τους δύο νεαρούς. Αρχικά με τον Δημητροκάλη και αργότερα με τον Κατσούλα καθ’ υπόταξη κάποιου δαίμονα. «Ο Μάκης μπήκε στην αρχή σαν παρέα μέσα στη σχέση μας με τον Μάνο. Ώσπου μας έβαλε λόγια και τα χαλάσαμε. Την ίδια μέρα που τα χάλασα με τον Μάνο, πιο πριν είχε υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο – με τον σατανά; -Ναι. Από ‘κει ξεκινάει η σχέση μου με τη μαγεία. Τα φτιάχνω με τον Μάκη επειδή ήταν εντολή κάποιου δαίμονα να κάνουμε σχέση». Οι αποκαλύψεις σόκαραν την κοινή γνώμη, που παρακολουθούσε με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις από τη δική των σατανιστών.

Image result for satanistes pallinis δικη

Στις 27 Αυγούστου 1992, η ομάδα οδήγησε τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου στην ερημική τοποθεσία, Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν ως θυσία στον σατανά. Την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Προκάλεσαν μάλιστα και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού. Η Μαργέτη περιέγραψε στους δημοσιογράφους τι είχε συμβεί: «Μου είπε (ενν. ο Κατσούλας) ότι κάποιος δαίμονας θέλει κάποια κοπέλα επειδή του άρεσε και θα έπρεπε να πάμε και να την πάρουμε. Θα την αφήναμε κάπου και απλά θα εξαφανιζόταν».

Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριαο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια στις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Της αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας. Δημητροκάλλης και Μαργιέτη έχουν αποφυλακιστεί, αλλά ο Ασημάκης Κατσούλας παραμένει φυλακισμένος στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά. Ο «Σατανιστής της Παλλήνης» είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης η οποία απορρίφθηκε στα τέλη Ιανουαρίου 2015. Ένα περίπου χρόνο μετά αποφυλακίστηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

Μπορείτε να δείτε εδώ ένα αυτοτελές επεισόδιο από την τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή» βασισμένο στους «Σατανιστές της Παλήνης»

Πηγή: 24h / mixanitouxronou