Αναβολή υπόθεσης 30χρονου που άναψε φωτιά στα κρατητήρια

Ο 30χρονος που είχε  συλληφθεί για πρόκληση τροχαίου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς στην Πάφο αναμένεται στις 3 Απριλίου να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στο μεταξύ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η  διοικητική έρευνα που διέταξε το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως για την  συγκεκριμένη υπόθεση  δόθηκαν οδηγίες από το Αρχηγείο Αστυνομίας και ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου  όρισε αμέσως αξιωματικό όπως διενεργήσει διοικητική έρευνα  για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες ή παραλείψεις  από μέρους οποιουδήποτε μέλους για το χειρισμό του συγκεκριμένου περιστατικού.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης 30χρονος από την Βουλγαρία ο οποίος τελούσε υπό κράτηση επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών και στην συνέχεια αφού κλειδώθηκε σε δωμάτιο στο προθάλαμο των κρατητηρίων άναψε φωτιά χρησιμοποιώντας αναπτήρα.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν εκεί.

Νωρίτερα ο 30χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημά του ενεπλάκη σε δυστύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Πάφο. Όταν αντιλήφθηκε αστυνομικούς να φθάνουν στην περιοχή αυτός για να αποφύγει τον έλεγχο έπεσε στη θάλασσα.

Ακολούθως όταν βγήκε επιτέθηκε σε αστυνομικούς οι οποίοι στην συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες οδηγώντας τον στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό. Εκεί προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ