Έξαλλος ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για τη… ρόμπα του Ντόναλντ Τραμπ

Με τίτλο: «Ο Τραμπ και το επιτελείο του επανεξετάζουν την στρατηγική τους έπειτα από μία δύσκολη εκκίνηση», το άρθρο της εφημερίδας αναλύει τις πρώτες δύο βδομάδες του Τραμπ στην εξουσία, περιγράφοντας και την καθημερινή του ζωή στον Λευκό Οίκο.

Επισημαίνοντας ότι είναι «σχεδόν τελείως μόνος», αφού η σύζυγός του και ο γιος του παραμένουν στην Νέα Υόρκη, το άρθρο αναφέρει ότι συνήθως ο Τραμπ αποσύρεται κατά τις 18.30 στα ιδιαίτερα διαμερίσματα.

«Όταν ο κ. Τραμπ δεν βλέπει τηλεόραση με τη ρόμπα του ή δεν τηλεφωνεί σε πρώην μέλη του προεκλογικού του επιτελείου, πηγαίνει για εξερεύνηση των άγνωστων πλευρών της νέας του κατοικίας», γράφει το δημοσίευμα των NYT.

«Αυτό το ρεπορτάζ είναι τόσο γεμάτο λάθη που οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον πρόεδρο», εξεμάνη ο Σον Σπάισερ καταγγέλλοντας «κατάφωρα σφάλματα σε σχέση με τα γεγονότα».

«Πρόκειται για τον ίδιο τον ορισμό της παραπληροφόρησης. Αρχίστε από την αρχή: δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος διαθέτει ρόμπα και είναι σαφές ότι δεν φορά», συνέχισε ο οργισμένος Σον στο προεδρικό αεροπλάνο κατά την επιστροφή από τη Φλόριντα.

«Από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι ιστορίες που δεν υπάρχουν. Δεν είναι η ακριβής περιγραφή αυτών που συμβαίνουν».

Πηγή: newsbeast.gr