Η ενόχληση του Αντώνη Ρέμου για σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στο «Rising Star» (Βίντεο)

Στα χθεσινά duels του «Rising Star» διαγωνίστηκαν παίκτες της ομάδας της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μακεδόνα. Τελικά, κατάφεραν να συνεχίσουν στο show επτά παίκτες από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα και μόλις ένας από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν ο μοναδικός παίκτης που επικράτησε από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, μετά από «μάχη» που έδωσε με την Γιάννα Φαφαλιού.

Μετά τον αποκλεισμό της Γιάννας Φαφαλιού, που άνηκε στην ομάδα του Μακεδόνα, η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν χάρηκα που έμεινε ο Δημήτρης. Από την άλλη στεναχωριέμαι που φεύγεις και εσύ. Θα στο πω πολύ ωμά, έμειναν παίκτες που ήταν λιγότερο καλοί από όλοι εσείς».

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή φαίνεται ότι ενόχλησε τον Αντώνη Ρέμο που είπε: «Ο κόσμος έχει ψηφίσει τα παιδιά και δεν υπάρχει θέμα για το αν αδικήθηκαν, αν πέρασαν κάποια παιδιά που δεν άξιζαν τόσο πολύ. Τα παιδιά που πέρασαν, είχαν και αυτά την αξία τους και τους ψήφισε ο κόσμος!».

«Δεν θέλεις να κάνουμε αυτή τη συζήτηση στον «αέρα» αυτή τη στιγμή», του είπε η Δέσποινα Βανδή. Και πρόσθεσε: «Είπα ότι πέρασαν λιγότεροι καλοί για τα δικά μου αυτιά ρε Αντώνη. Εδώ είμαι για να λέω τη γνώμη μου!».

«Μπορώ να πω τη γνώμη μου; Τη γνώμη μου λέω και εγώ μην αγχώνεσαι!», της είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή: protothema