Καλαμάτα: 22χρονη έκλεψε αυτοκίνητο και πήρε σβάρνα 22 οχήματα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα.

Μια 22χρονη φοιτήτρια σε κατάσταση αμόκ, πραγματοποίησε τρελή πορεία με κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης. 

Το απίστευτο σκηνικό, σύμφωνα με το «www.eleftheriaonline.gr» ξεκίνησε στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, όταν μια κοπέλα μπήκε σε αυτοκίνητο αγνώστου, στη θέση του συνοδηγού. Ο νεαρός οδηγός της ζήτησε να βγει, εκείνη αρνήθηκε και όταν πήγε ο οδηγός να την βγάλει έξω από την άλλη πόρτα εκείνη, έκλεισε τις ασφάλειες, κάθισε στην θέση του οδηγού και ξεκίνησε μια τρελή πορεία, 

Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη χτύπησε τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχει βγήκε στην Αριστομένους.

 

Στη συνέχει το αυτοκίνητο ανέβηκε σε ποδηλατόδρομο, ενώ μετά κατέβηκε στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα. Αφού δε χωρούσε στο δρόμο από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην Αριστομένους, τα προσπέρασε από δεξιά στο εργοτάξιο της ανάπλασης, παρασέρνοντας τις σιδερένιες βέργες και τα πλαστικά της προστατευτικής περίφραξης.

Μετά τη Βασ. Κωνσταντίνου άρχισε ξανά να χτυπάει σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο ύψος της Αριστοτέλους χτύπησε ένα σταθμευμένο αγροτικό, ένα βανάκι που εκινείτο και συνέχισε από δεξιά. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε λίγο πιο κάτω, όταν σφήνωσε σε αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να περάσει.

Η νεαρή γυναίκα εκτός ελέγχου αντιστάθηκε σε αστυνομικό με πολιτικά που είχε σπεύσει και του έριξε μια μπουνιά. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτύπησε και προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr