ΛΕΜΕΣΟΣ: Γερή μπάζα με λεία 100 χιλ. ευρώ από το αποχωρητήριο επιχειρηματία

Το Σάββατο κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες διαρρήκτες μπήκαν στην οικία του επιχειρηματία, στη Λινόπετρα Λεμεσού. Φεύγοντας πήραν μαζί τους μια πλαστική τσάντα η οποία περιείχε 100 χιλιάδες ευρώ μετρητά. Το σπάνιο, πέραν φυσικά του ποσού, είναι και το γεγονός ότι την επίμαχη τσάντα την εντόπισαν στο χώρο της τουαλέτας! Ναι! Εκεί επέλεξε ο εν λόγω επιχειρηματίας να κρύψει τη τσάντα, θεωρώντας προφανώς τη «κρυψώνα» του ως την ασφαλέστερη…

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία η ληστεία έγινε «μεταξύ των ωρών 11.30 τη νύχτα και 3 το πρωί, διάστημα κατά το οποίο απουσίαζε από την κατοικία του».

Μετά από επιτόπιες έρευνες οι δράστες κατάφεραν την είσοδο στην οικία από την κεντρική ξύλινη πόρτα, γεγονός που δείχνει πως ήταν καλά «διαβασμένοι»

Ο 68χρονος επιχειρηματίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως το μεγάλο χρηματικό ποσό το έκρυβε εκεί για ασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αξιοπερίεργο είναι πως οι διαρρήκτες δεν απέσπασαν τίποτα άλλο από την κατοικία.

Αν και η οικία έχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την ώρα της διάρρηξης και της κλοπής ήταν εκτός λειτουργίας όπως και το σύστημα συναγερμού το οποίο δεν ήταν ενεργοποιημένο!