Περδίκης: Μίλησε στη Βουλή και τη διώκουν

Ύστερα από την τελευταία συνεδρία της Επιτροπής Εσωτερικών, το Συμβούλιο φέρεται, κατά τον κ. Περδίκη, να ανέσυρε από το συρτάρι παλαιότερη υπόθεση εναντίον της βοηθού, την οποίαν γνωστοποίησε (διά του προέδρου του Συμβουλίου) ότι θα εξετάσει.

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της Επιτροπής, Ελένη Μαύρου, ο κ. Περδίκης υπενθυμίζει πως η Επιτροπή είχε προειδοποιήσει το Συμβούλιο να μην στοχοθετήσει ή να επιδείξει τιμωρητική συμπεριφορά έναντι βοηθών κτηματομεσιτών οι οποίοι τόλμησαν δημοσίως να ασκήσουν κριτική κατά του Συμβουλίου. Δυστυχώς οι προειδοποιήσεις μας επιβεβαιώθηκαν, αναφέρει ο κ. Περδίκης στην επιστολή του. Ο κ. Περδίκης καλεί την κ. Μαύρου να αναλάβει δράση και να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της Επιτροπής Εσωτερικών για την εκδικητική, όπως τη χαρακτηρίζει, δίωξη.

Σημειώνεται ότι, στην επιστολή του προέδρου του Συμβουλίου γίνεται αναφορά σε επιστολή ημερομηνίας 26/1/2016 και ενημερώνει τη βοηθό κτηματομεσίτη, ότι το Συμβούλιο σε συνεδρία του ημερομηνίας 26/1/2017 απεφάσισε την έναρξη διεξαγωγής πειθαρχικής έρευνας.

Η πειθαρχική αφορά κατ’ ισχυρισμόν «διαβολή τόσον του προέδρου όσο και των λοιπών μελών του ΔΣ του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτή να είναι ασυμβίβαστη με το επάγγελμα του κτηματομεσίτη ή που υποβιβάζει το κύρος και την υπόληψη του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη».

Στο μεταξύ, στους κόλπους των κτηματομεσιτών επικρατεί αναβρασμός, ύστερα από καταγγελία ότι επιθεωρητής του Συμβουλίου κάρφωσε σε επηρεαζόμενο που φέρεται να λειτουργεί παράνομα, τρίτο άτομο που διαβίβασε τη σχετική πληροφορία.

Εξάλλου, προκλήθηκαν ήδη αντιδράσεις και όσον αφορά την ημερομηνία των εκλογών στον Σύνδεσμο Κτηματομεσιτών και κάποιοι μιλούν για αλχημείες με σκοπό να δρομολογηθεί το αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: philenews.com – Γράφει: Βάσος Βασιλείου