Σεξουαλική οδηγία Μπιν Λάντεν προς τζιχαντιστές: Θα αυνανίζεστε, όταν το λέω εγώ!

O Oσάμα μπιν Λάντεν έδινε εντολές στους τζιχαντιστές ακόμη και για το πότε μπορούσαν να αυτοϊκανοποιηθούν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο πρώην ηγέτης της Αλ Κάιντα έδινε σαφείς οδηγίες προς τους ισλαμιστές τρομοκράτες για το πότε ήταν επιτρεπτός ο αυνανισμός.

Σύμφωνα με επιστολή του, η οποία εστάλη σε έμπιστο βοηθό του στη Βόρειο Αφρική, ο μπιν Λάντεν εκτός από οδηγίες στρατιωτικού περιεχομένου, συμβούλευε τους τζιχαντιστές και για την δια… χειρός σεξουαλική τους εκτόνωση.

Ο Οσάμα ενέκρινε τον αυνανισμό των τζιχαντιστών στην περίπτωση που μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα για να έλθουν σε επαφή με την σύζυγο.

Όπως επισημαίνει η η βρετανική εφημερίδα, ο ηγέτης της Αλ Κάιντα ενέκρινε την αυτοικανοποίηση μόνο σε ειδικές συνθήκες.

“Ο Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έδινε μόνο οδηγίες στα μέλη της τρομοκρατικής του οργάνωσης για το πότε πρέπει να επιτεθούν οι τρομοκράτες αλλά για το πότε μπορούσαν να αυτοικανοποιηθούν.

Για παράδειγμα, όταν οι τρομοκράτες έμεναν μακριά από τις συζύγους τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο αυνανισμός ήταν επιτρεπτός”, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Η επιστολή αυτή, που δείχνει ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν καθοδηγούσε ακόμη και την σεξουαλική δραστηριότητα των τζιχαντιστών, κατασχέθηκε μαζί με άλλα 49 έγγραφα από τις ΗΠΑ το 2011. Τώρα αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI).

Η επίμαχη επιστολή έγραφε μεταξύ άλλων: «Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο και άκρως απόρρητο θέμα αφορά το πρόβλημα των αδελφών σε ατυχή αγαμία λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας των συζύγων τους …Προσευχόμαστε στο Θεό να τους απελευθερώσει…Κατά την άποψή μας, δεν έχουμε καμία αντίρρηση , οι αδελφοί μπορούν να αυνανίζονται υπό αυτές τις συνθήκες, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ακραία περίπτωση».

Υπενθυμίζεται ότι, δύο εβδομάδες μετά την επιδρομή Αμερικανών καταδρομέων που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν, εντόπισαν στο σπίτι που διέμενε μεγάλη ψηφιακή συλλογή από ταινίες πορνό. Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συλλογή μεγάλη και εμπλουτισμένη με πολλά σύγχρονα βίντεο.

Ο Οσάμα σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της Επιχείρισης Τζερόνιμο των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, στην κατοικία του στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν το Μάιο του 2011.

Πηγή: Protothema