Τελικά η «μαγκιά» που είναι; (Βίντεο)

 

Ομολογουμένως ο Εύρος έχει πετύχει στον επαγγελματικό του τομέα και αυτό είναι κάτι που όλοι του αναγνωρίζουν. Πως όμως από ένας πετυχημένος youtuber έγινε καταζητούμενος της Αστυνομίας;

Όταν μέλη της Τροχαίας τον σταμάτησαν για έλεγχο θεώρησε, όπως φάνηκε, εξαιρετική την ευκαιρία για ένα νέο βίντεο. Ένα βίντεο που θα έφερνε πολλά «κλικ»!!! Σε αυτό δεν έπεσε έξω… όντως το εν λόγω βίντεο έκανε το γύρω όλου του νησιού. Τα πράγματα δεν είχαν βέβαια τη πορεία που περίμενε. Μιας και η «πρωτότυπη» ιδέα του ανέβηκε σε βίντεο από το 2015, από άνδρα, στην Αμερική!

Η «μαγκιά» του Εύρου τον έβαλε σε πολλούς μπελάδες μιας και η Αστυνομία κινείται πλέον νομικά εναντίον του. Αν και «αντάρτης» στην αρχή αποφάσισε να συνεργαστεί και συνοδευόμενος χθες από τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο είχε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, όπου και ανακρίθηκε.

«Μπούμερανγκ » του γύρισε η όλη υπόθεση μιας και δεν τον έφταναν οι κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει για το πρόσφατο περιστατικό στο φως βγήκαν και παλαιότερα εντάλματα του που εκκρεμούν αξίας 4000 ευρώ.

Κοιτάζοντας ποια είναι τα αστυνομικά νέα της ημέρας μπροστά, μπροστά Αστυνομική – Ανακοίνωση!
«Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος από τα Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα αδικήματα 1. Νόμου που προνοεί για την προστασία του απορρήτου της ιδιωτικής επικοινωνίας. 2. Του περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα νόμου 3. Ανυπακοή σε νόμιμες διαταγές και 4. Μη συμμόρφωσης σε γραπτή ειδοποίηση, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 30/01-7/02/2017 στη Λεμεσό.

Ο 27χρονος, αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Από ΚΥΠΕ»

Τελικά η «μαγκιά» που είναι;

Διαβάστε επίσης:

«Ελευθερία στον αντάρτη Εύρο!»

Ο «αντάρτης» Εύρος! Κλήθηκε για κατάθεση από την Αστυνομία και δεν εμφανίστηκε ποτέ

Εύρος Δημητρίου: Εκτός εαυτού μιλά για τα ποινικά αδικήματα εναντίον του και το επεισόδιο με τους αστυνομικούς! (ΒΙΝΤΕΟ)