Το μοντέλο-μπάρμπι που έκανε πλαστικές για χάριν του αγαπημένου της (Εικόνες)

Η Jennifer Pamplona από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας έπαθε εμμονή με το να μετατρέψει τον εαυτό της σε ανθρώπινη κούκλα, όταν ο φίλος της Celso Santebanes πέθανε από λευχαιμία πριν από δύο χρόνια.

plssskmond2

Ο Celso ήταν εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις και ήθελε να μοιάσει στην κούκλα Κεν, ενώ η ίδια υπεβλήθη στην πρώτη της επέμβαση στα 17 της με εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος.

plssskmond3

Γνωρίστηκαν σε μια τηλεοπτική εκπομπή όταν εκείνη ήταν μοντέλο για τον οίκο Versace. Η απώλεια του αγαπημένου της την οδήγησε στο να συνεχίσει η ίδια το όνειρο του Celso και να μετατραπεί σε ανθρώπινη κούκλα.

plssskmond4

Όπως υποστήριξε οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ο μόνος τρόπος να νιώσει ξανά ευτυχισμένη. Για αυτόν το λόγο το 2015 υπεβλήθη σε εννέα χειρουργικές επεμβάσεις σε 24 ώρες.

plssskmond5

Συγκεκριμένα, έβγαλε τέσσερα πλευρά, έβαλε κι άλλα εμφυτεύματα στο στήθος, έκανε λιποαναρρόφηση, ρινοπλαστική και αυξητική στήθους.

plssskmond6

Η παρουσιάστρια και μοντέλο δήλωσε ότι «ήταν ένας τρόπος να αγαπήσω τον εαυτό μου, με βοήθησε τόσο πολύ στην προσωπική μου ζωή και την καριέρα μου, ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου».

plssskmond7

Η ίδια επιθυμεί να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν ενώ θα συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι σόου με τίτλο «Οι πλαστικές του Χόλιγουντ», όπου άνθρωποι εθισμένοι στις πλαστικές επεμβάσεις θα προσπαθούν να «επιβιώσουν» στον κόσμο της showbiz.

plssskmond8

plssskmond9

plssskmond11

plssskmond12

plssskmond13

Πηγή: newsbeast