Βελτιώθηκε η εξυπηρέτηση στο λιμάνι Λεμεσού, απαντά το ΥΜΕΕ στο ΑΚΕΛ

“Μεγάλο μέρος θεμάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες μέρες, μετά την ανάληψη των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα από τους νέους διαχειριστές, έχουν επιλυθεί ή δρομολογούνται για επίλυση, γεγονός το οποίο οφείλεται στη συνεργασία που επιδεικνύουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Το Υπουργείο θα συνεχίσει τις προσπάθειες, σε συνεργασία με τους νέους διαχειριστές, προκειμένου να συμβάλει στη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων συνεχίζουν να υφίστανται” διαβεβαιώνει το Υπουργείο.

Παράλληλα, εκφράζει “την έκπληξή του για το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, μια μέρα μετά την επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη στο λιμάνι Λεμεσού και τη συνάντηση που είχε με τους άμεσα επηρεαζόμενους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα καλής διάθεσης και συναντίληψης”.

“Είναι πασιφανές ότι συνεχείς αναφορές του ΑΚΕΛ σε «χαώδη κατάσταση» είναι άκρως παραπλανητικές και ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η εμπορικοποίηση του λιμένα Λεμεσού αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική μεταρρύθμιση, η οποία θα αποφέρει οφέλη για την οικονομία του τόπου” καταλήγει το Υπουργείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ