Σε έξι επεισόδια που αφορούσαν θεομηνίες ανταποκρίθηκε η ΠΥ το τελευταίο τριήμερο

Σε έξι επεισόδια που αφορούσαν θεομηνίες ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά το τελευταίο τριήμερο.

Συγκεκριμένα, τα πέντε επεισόδια αφορούσαν άνοιγμα οχετών όμβριων υδάτων και το ένα απομάκρυνση δέντρου μετά από πτώση σε μηχανοκίνητο όχημα. Τα επεισόδια αφορούσαν κυρίως τις περιοχές Στροβόλου και Λακατάμιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τελευταίο τριήμερο ανταποκρίθηκε σε 73 κλήσεις για βοήθεια, 39 πυρκαγιές, 30 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Χθες κατά τις 17.52 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 2 γραφεία αποθήκες στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Ακρόπολη, παρά τη Σχολή Τυφλών, τα οποία είναι ιδιοκτησίας του Υπουργείου Εργασίας.

Το ένα ανήκει στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καθοδηγητών Εργασίας για την επαγγελματική αποκατάσταση και στήριξη ατόμων με αναπηρίες και το άλλο στο Κυβερνητικό τυπογραφείο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ΄΄ Λοχία Σπύρου Ταντή΄΄ με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.15. Υπάρχουν και στα δύο εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 5 αυλοί νερού. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Πηγή:ΚΥΠΕ