«Μπούκαρε» με σπρέι σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας πήρε κινητό και έφυγε «κύριος»… τώρα στα χέρια της Αστυνομίας

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30π.μ. σήμερα, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων και αφού χρησιμοποίησε σπρέι εκτόξευσης επιβλαβούς αερίου εναντίον του υπαλλήλου του καταστήματος, άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, που διενήργησαν εξετάσεις. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου, που διαμένει σε γηροκομείο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το εν λόγω γηροκομείο, όπου εντόπισαν τον 38χρονο. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στο δωμάτιό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα σπρέι εκτόξευσης επιβλαβούς αερίου, που πιστεύεται ότι είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της ληστείας και ένα κινητό τηλέφωνο, που φέρεται να είναι αυτό που κλάπηκε από το κατάστημα.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.