«Τηλεοπτική Βόμβα!»: Η μεταγραφή της χρονιάς! Στον Alpha ο Ανδρέας Γεωργίου – Κούλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου – Βίντεο

Είδηση-βόμβα σήμερα μέσα από τη συχνότητα του Happy Day για το έμψυχο δυναμικό του σταθμού της Κάντζας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου λοιπόν ο Ανδρέας Γεωργίου με την ομάδα του έκλεισε για δύο χρόνια στον Alpha και μάλιστα με δύο σειρές!

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψαν τόσο το περιεχόμενο όσο και τους τίτλους τους! Ο δημιουργός του Μπρούσκο, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία με τη μεγάλη επιτυχία του (και εκτός συνόρων) φεύγει από τον ΑΝΤ1 και μετακομίζει στη νέα του τηλεοπτική στέγη.

«Τα καλύτερα έρχονται στον Alpha. Ώρα 5 το πρωί, εδώ στον Alpha, μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια αρκετών ημερών και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες, στις 05:05 έπεσαν οι υπογραφές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Alpha. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τη σεναριογράφο και τον Κούλη Νικολάου, θα προβάλλουν για τα επόμενα 2 χρόνια δύο νέα προϊόντα. Το ένα προϊόν είναι μια καθημερινή μυθοπλασία καλύτερη από το Μπρούσκο το «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:peoplegreece.com