Αγάπησε την πόρνη που του έμαθε τα μυστικά του σεξ και την παντρεύεται!

Γνωρίστηκαν σε συνεδρίες για σεξ, που πήγε για να βελτιώσει τις επιδόσεις του – Η μνηστή του θα συνεχίσει να δουλεύει ως συνοδός και να μαθαίνει τα μυστικά του σεξ σε άλλους άντρες, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν παιδιά

Ο Άντριου Χάμερ ήταν από τους άντρες που θεωρούσε τον εαυτό του άτυχο στην αγάπη. Για το λόγο αυτό αποφάσισε να βελτιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Πώς; Συμμετέχοντας σε συνεδρίες για σεξ.

Πράγματι, ο ντροπαλός Άντριου πήγε στους ειδικούς και εκεί γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του: Μία πόρνη. Ο Άντριου ερωτεύτηκε παράφορα την Κατ Λι, της ζήτησε να τον συνοδεύσει σ’ ένα ταξίδι στο Παρίσι όπου εκεί της έκανε πρόταση γάμου.

Ο 48χρονος δημόσιος υπάλληλος ζούσε μέχρι τώρα με τη 78χρονη μαμά του, τώρα όμως αποφάσισε να να δεσμευτεί.

Κι όταν οι δύο ερωτευμένοι επέστρεψαν από το ρομαντικό ταξίδι στην γαλλική πρωτεύουσα, ο Άντριου πήγε την Κατ στη μαμά του για να την γνωρίσει. Εκεί ο Άντριου της πρόσφερε ένα διαμαντένιο δακτυλίδι αρραβώνων. Ήταν γραφτό εκεί να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τη γυναίκα που τον μύησε στα μυστικά του σεξ. Ο 48χρονος Άντριου είναι τόσο ερωτευμένος με την Κατ που δεν λογαριάζει το γεγονός ότι η μέλλουσα σύζυγός του θα συνεχίσει να είναι «συνοδός».

Κι αφού η μαμά του, έδωσε την «ευλογία» της στο ζευγάρι, Άντριου και Κέιτ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γάμο που θα γίνει έως το τέλος του έτους.

Για τον Άντριου, η δουλειά είναι δουλειά: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασκούν κριτική για το γεγονός ότι η Κατ θα συνεχίσει να εργάζεται ως “συνοδός”, αλλά εγώ είμαι αντικειμενικός. Η Κέιτ διαχωρίζει τη δουλειά από την προσωπική της ζωή. Δεν πιστεύω ότι η δουλειά της θα μας δημιουργήσει πρόβλημα», επισημαίνει.

Καθημερινά, η Κατ μαθαίνει τα μυστικά του έρωτα σε τουλάχιστον πέντε άνδρες κάνοντας βέβαια, όπως η ίδια επισημαίνει, ασφαλές σεξ.

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είχαμε “χημεία”», δηλώνει η Κατ για την γνωριμία της με τον Άντριου και προσθέτει: «Τώρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Όταν μείνω έγκυος θα σταματήσω τη δουλειά».

«Αυτό που έχουμε είναι ιδιαίτερο», λέει από την πλευρά του ο αγαπημένος της. «Δεν ήξερα ποτέ ότι η αγάπη θα μπορούσε να είναι τόσο υπέροχη… Βρήκα επιτέλους μια όμορφη κοπέλα που με φροντίζει και είναι γλυκύτατη. Ήταν το μοναδικό πράγμα που ήθελα να έχω. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος», δηλώνει ο Άντριου.

Η “Daily Mirror” επισημαίνει ότι στη Βρετανία η Κατ είναι ιδιαίτερα γνωστή αφού στο παρελθόν έχει παίξει καυτούς ρόλους σε ταινίες, όπως “Sugar Daddy” και “Vampyre Lovers”.

protothema