Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου ψαρά στο Λατσί

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι εντατικές έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό του 83χρονου ψαρά Νίκου Σιαφκάλη ο οποίος αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού, σύμφωνα με την καταγγελία του γιου του τις απογευματινές ώρες.

Στις έρευνες , σύμφωνα με την Αστυνομία που διενεργούνται από ξηράς και θαλάσσης, συμμετέχουν ομάδα δυτών της Λιμενικής Αστυνομίας, εθελοντές δύτες και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

​Ο 83χρονος είχε μεταβεί για ψάρεμα τις πρωινές ώρες, ωστόσο οι οικείοι του ανησύχησαν και ειδοποίησαν το απόγευμα την Αστυνομία αφού ο 83χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Η Αστυνομία ωστόσο δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει επ’ ακριβώς αν ο 83χρονος μετέβη για ψάρεμα στην περιοχή με καλάμι ή με ψαροτούφεκο αφού δεν έχει καμία μαρτυρία στα χέρια της.

Ο 83χρονος είναι συνταξιούχος και κατάγεται από χωριό της Επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αγνοούμενος ψαράς μετέβη στην περιοχή στις 07:00 το πρωί μεταξύ του λιμανιού του Λατσιού και της περιοχής Λουτρά της Αφροδίτης.

Στο αυτοκίνητο του 83χρονου εντοπίστηκε το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ