Ικανοποίηση Δήμου Σωτήρας για περίληψη έργου στα 14 που εξήγγειλε ο Υπ. Εσωτερικών

Ικανοποίηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας για την περίληψη του Πολυδύναμου Κέντρου / Κέντρου Κοινωνικών Παροχών του Δήμου, στα 14 έργα που εξήγγειλε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών, για το οποίο εγκρίθηκε ποσό ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ».

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Σωτήρας «η χθεσινή ανακοίνωση του κ. Πετρίδη είναι σύμφωνη με την εξαγγελία την οποία έκανε ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών στη Σωτήρα στις 4 Ιουλίου 2017 στον χαιρετισμό του στο 6ο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Δήμου Σωτήρας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξαγγελία του συγκεκριμένου αυτού έργου για τη Σωτήρα για το οποίο αναμένεται έγκριση και χρηματοδότηση από το 2004, όταν και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υλοποίησή του».

Ο κ. Τάκκας σημείωσε «τη σημασία που έχει το έργο όχι μόνο για τη Σωτήρα αλλά και για την ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου, αφού ήταν μία από τις 14 αιτήσεις οι οποίες εγκρίθηκαν από τις 42 συνολικά που υποβλήθηκαν και αφορούν έργα το οποία θα συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη της υπαίθρου. Η εκταμίευση για το έργο ξεκινά άμεσα» .

Το Πολυδύναμο-Πολιτιστικό Κέντρο / Κέντρο Κοινωνικών Παροχών Σωτήρας θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χώρο εκδηλώσεων και συνεδρίων, αίθουσες χορού και ζωγραφικής, αναγνωστήριο, καφετέρια και εστιατόριο όπου θα μπορεί να φιλοξενεί τη Στέγη Απασχόλησης ατόμων Τρίτης Ηλικίας.
Πηγή:ΚΥΠΕ