Τραγικό: Σκότωσε κατά λάθος το αγόρι της για τα κλικ

H Monalisa Perez από τη Μινεσότα κρατείται στη φυλακή για τον θανάσιμο πυροβολισμό του Pedro Ruiz που κρατούσε στο στήθος του ένα βιβλίο, πιστεύοντας ότι θα σταματούσε τη σφαίρα. Το 3χρονο παιδί τους και σχεδόν 30 άνθρωποι παρακολούθησαν τον θανάσιμο πυροβολισμό στο YouTube, με τη θεία του Ruiz να σημειώνει πως το έκαναν για να αυξήσουν την κίνηση στο κανάλι τους.

Η Claudia Ruiz δήλωσε στο WDAY-TV ότι ο ανιψιός της ήθελε να κάνει το κόλπο για να αυξήσει τις επισκέψεις στο κανάλι τους και πως ήθελαν να γίνουν διάσημοι. “Μου είχε πει για την ιδέα και του είπα να μην το κάνει. “Γιατί να χρησιμοποιήσετε όπλο; Γιατί; Ήταν ερωτευμένοι, αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Ήταν απλά ένα κόλπο που πήγε στραβά”.

Η 19χρονη, που είναι έγκυος, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για πρώτη φορά την Τετάρτη. Ο εισαγγελέας James Brue ανέφερε πως το βιβλίο που κρατούσε στο στήθος του ο άτυχος νέος ήταν εγκυκλοπαίδεια με σκληρό εξώφυλλο και πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν 50άρι περίστροφο. Οι αρχές κατέσχεσαν δύο κάμερες που κατέγραψαν το τραγικό περιστατικό τη Δευτέρα.

Η Monalisa είπε στις αρχές πως το κόλπο ήταν ιδέα του Ruiz και πως έπρεπε να την πείσει να το κάνει. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα έκανε ανάρτηση στο Twitter, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της. “Όλοι έκλαιγαν. Στεκόμουν πίσω από ένα δέντρο. Αυτό ήταν. Απλά δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο και γύρισα σπίτι”, σημείωσε γείτονάς τους.

Το ζευγάρι είχε ανοίξει κανάλι στο YouTube τον Μάρτιο με στόχο να δείξει την πραγματική ζωή ενός νεαρού ζευγαριού που τυχαίνει να είναι έφηβοι γονείς. Η Monalisa θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: newsit