Κατερίνα Αγαπητού: «Σε αποχαιρετώ ΜΕΓΚΑλη μου οικογένεια… σε αγαπώ πάντα»

Η γλυκιά δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού επέλεξε να ενημερώσει τους φίλους της για την «ΜΕΓΚΑλη» αποχώρηση της μέσα από το προσωπικό της blog Agapitoumoments.

Εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτησε με αξιοπρέπεια το κανάλι που την ανέδειξε, την οικογένεια της όπως λέει η ίδια εδώ και 12 χρόνια.

Παρακάτω τα όσα έγραψε:

Πάει αρκετός καιρός να σας γράψω… Σας πεθύμησα! Επέστρεψα όμως και υπόσχομαι να μην κάνω πολλές απουσίες…
Εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά. Πριν από λίγες ημέρες έκλεισε για μένα ένας από τους ομορφότερους και πιο γεμάτους κύκλους της ζωής μου. Μετά από 12 χρόνια, περισσότερο από το 1/3 της ζωής μου, μετά από αμέτρητες στιγμές, εμπειρίες, και σκληρή δουλειά, αποχαιρετώ την οικογένειά μου στο κανάλι μου. Το Μέγκα για μένα υπήρξε το δεύτερο και κάποιες φορές το πρώτο μου σπίτι. Οι συναδέλφοι μου ήταν και θα είναι μέρος της οικογένειάς μου και της ζωής μου. Μαζί ζήσαμε τόσα πολλά.. Καλά και κακά, όμορφα και άσχημα, αξέχαστα αλλά και δύσκολα… Τα φυλάω όλα βαθιά μέσα μου…
Η απόφασή μου να αποχωρήσω έρχεται ύστερα από ώριμη σκέψη και μεταξύ μας….μέσα από πολύ κλάμα. Ωριμάζοντας και μεγαλώνοντας ήταν για μένα και φυσικά την οικογένειά μου, η καλύτερη απόφαση. Δύσκολη όμως. Η δουλειά μου είμαι εγώ. Μέσα από το επάγγελμά μου ζω και υπάρχω.. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να είμαι και να ασκώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου…


Φεύγω λοιπόν με ένα πλατύ χαμόγελο και με εκατοντάδες ευχαριστώ σε όλους. Δε θα ξεχάσω τίποτε και κανένα και φυσικά εννοείται ότι το μόνο που αλλάζει είναι ότι οι δρόμοι μας χωρίζουν μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.
Εχω τόσα πολλά να πω, όμως θα αρκεστώ σε αυτά! Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Αντίο ΜΕΓΚΑάλη μου οικογένεια. Σε αγαπώ ΠΑΝΤΑ!
Υ.Σ : Εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα… Να μοιραστούμε όλες μας τις στιγμές. Φιλιά πολλά!!
moments by Katerina Agapitou

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ