Αεροσυνοδός της British Airways σχολιάζει σε βίντεο τα… πeη των Νιγηριανών και απολύεται (Βίντεο)

«Μου την έστησε μια άλλη αεροσυνοδός» ισχυρίζεται η 23χρονη

Με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε από τη British Airways μια Βρετανίδα αεροσυνοδός, εξαιτίας ενός βίντεο snapchat που την έδειχνε να σχολιάζει τους Νιγηριανούς επιβάτες της εταιρείας κοροϊδεύοντας την προφορά τους και… τα τεράστια πέη τους.

 

Το άσεμνο βίντεο της Joanne Wickenden δεν θα μπορούσε φυσικά να γίνει ανεκτό, ανακοίνωσε η BA επισημαίνοντας ότι απαιτεί από τις αεροσυνοδούς της άψογο επαγγελματισμό και ευπρέπεια. Μετά από μια συνάντηση με την νεαρή, της οποίας το βίντεο έγινε viral με χιλιάδες κοινοποιήσεις στα social media, η εταιρεία έστειλε την 23χρονη… σπίτι της, παρά το γεγονός ότι η ίδια ισχυρίστηκε ότι «απλώς αστειευόταν» και ότι σε καμία περίπτωση «δεν είναι ρατσίστρια».

«Μου την έστησε μια άλλη αεροσυνοδός της BA. Με μια άλλη κοπέλα, με ενθάρρυναν να πω πράγματα μπροστά την κάμερα. Με τράβηξαν με τα κινητά τους και έστειλαν το βίντεο σε φίλους τους», είπε η νεαρή αεροσυνοδός στην Daily Mail, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο με τίτλο «Δεν την “παλεύω” σε αυτήν την πτήση». Όπως είπε η νεαρή, μετά από αυτό το συμβάν δεν θα αναζητήσει εργασία σε άλλη αεροπορική εταιρεία, αφού απογοητεύτηκε από τον κλάδο.
Στο επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την απόλυση της 23χρονης, η νεαρή αεροσυνοδός ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων: «Όλοι οι Νιγηριανοί θα ζητάνε γαμ…νες αναβαθμίσεις» εξηγώντας ότι χρειάζονται επιπλέον χώρο για τα πόδια εξαιτίας των τεράστιων «προσόντων» τους.

«Όπως βλέπετε, είμαι εδώ και προετοιμάζομαι για την πτήση. Είμαι έτοιμη να δουλέψω, να δείξω τις εξόδους κινδύνου, να σερβίρω κοτόπουλο ή μοσχάρι… Είναι τώρα αυτός ωραίος τρόπος να περάσεις το βράδυ της Παρασκευής; Το καλό είναι ότι θα πάω στη Νιγηρία και θα υπάρχουν μεγάλοι μαύροι π…οι. Πλάκα κάνω!», ακούγεται να λέει αρχικά η νεαρή. «Οι Νιγηριανοί θα μου λένε “δώσε μου κόκα κόλα, δώσε μου μοσχάρι, γιατί σας τελείωσε το μοσχάρι» συμπλήρωσε γελώντας και κοροϊδεύοντας την αγγλική προφορά των Νιγηριανών η νεαρή, προειδοποιώντας ότι όλοι θα θέλουν αναβάθμιση θέσης, ζητώντας περισσότερο χώρο για τα πόδια εξαιτίας των «τεράστιων π…ων τους που κρέμονται πέρα δώθε».

Πηγή:protothema