Αντίο Δημήτρη…

 

Δεν ήταν από αυτούς τους ανθρώπους που του άρεσαν οι «φαμφάρες», ούτε και τα πολλά λόγια… προτιμούσε πάντα να κοιτάζει στα μάτια τον άλλο και να λέει λίγα μα περιεκτικά.


Θα ήταν άδικο ίσως και ανέντιμο εκ μέρους μας να γράψουμε όλα αυτά που θα θέλαμε να του πούμε. Όσο μεγάλος και αν είναι ο πόνος αλλά και η απώλεια στον χώρο της δημοσιογραφίας που με τόσο ήθος και σθένος υπηρέτησε θα πούμε το τελευταίο αντίο όπως ο ίδιος θα ήθελε…

Φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας θα πουν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Δημήτρη Μάμα.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 11.00 το πρωί. Για την κηδεία ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο γιος του Στέλιος.

«”Έφυγε” από τη ζωή, χθες το βράδυ, ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάμας.
Ο Δημήτρης ταύτισε το όνομά του με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Πριν ενάμιση περίπου χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες, ενώ αντιμετώπιζε και σοβαρά καρδιακά προβλήματα. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Κέντρο στη Λευκωσία.

Η ομάδα της ”24” εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι, Δημήτρη…»