«Έξαλλη» η Άντρεα Κυριάκου με την επίθεση στην Μαρία Κορινθίου: «Γέλασα με την κατάντια»

Εξοργισμένη και θυμωμένη φαίνεται να είναι το μοντέλο μέσα από τα γραφόμενα της στο διαδίκτυο. Η ίδια μέσα από το δημόσιο βήμα που της δίνει το Ιντερνετ θέλησε να εκφράσει την δική της άποψη για την φωτογράφιση που έκανε η Μαρία Κορινθίου σε γνωστό περιοδικό. Το μικρό κατακεραυνώνει τα κακόβουλα σχόλια που αφορούσαν την ηθοποιό σχολιάζοντας «Γέλασα με την κατάντια μας, και όχι με την κατάντια της Μαρίας, όπως είπαν μερικοί». Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από το κείμενο της.

«Μπήκα λοιπόν να δω την «αισχρή» φωτογράφιση που έκανε και απλά γέλασα με την κατάντια μας (και όχι με την κατάντια της Μαρίας, όπως είπαν μερικοί).«Μπήκα λοιπόν να δω την «αισχρή» φωτογράφιση που έκανε και απλά γέλασα με την κατάντια μας (και όχι με την κατάντια της Μαρίας, όπως είπαν μερικοί).

Αυτό που με ενόχλησε (εξόργισε καλύτερα) ήταν τα σχόλια για τα κιλά και τα στερεότυπα που συντηρούνται από τα άτομα που τα κάνουν (δεν μας έφταναν τα ΜΜΕ, έχουμε και την «διαδικτυακή ελευθερία λόγου» να τα συντηρεί). Θα προσπεράσω την κυτταρίτιδα (που όλος περιέργως μόνο η Μαρία έχει σε αυτόν τον κόσμο, λιθοβολείστε την) και τα μεγάλα οπίσθια (μακάρι να τα είχαμε όλες) και θα σταθώ στα σχόλια που αφορούσαν στο δικαίωμα της να ποζάρει έτσι όντας γυναίκα με καμπύλες και πως αυτού του είδους οι πόζες αρμόζουν σε πιο skinny γυναίκες. Από πότε η ομορφιά και η θηλυκότητα έχει όριο κιλών και μεζούρα; Ανησυχώ για αυτούς που αντικρίζοντας την Μαρία (την κάθε Μαρία) δεν βλέπουν απλά μια όμορφη γυναίκα, χωρίς υποσημειώσεις κιλών, εκατοστών κτλ.Μπορώ να δω την καλαισθησία αυτής της φωτογραφίας και μπορώ επίσης να την διαχωρίσω από άλλου είδους γυμνά.

Ο λόγος την Κύπρια μοντέλο, Άντρεα Κυριάκου.

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog