«Φουσκωμένη» από τις πλαστικές Γερμανίδα δηλώνει… μαύρη και εξοργίζει κοινό εκπομπής (Φωτογραφίες και Βίντεο)

Η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε τον περασμένο Γενάρη και περιλαμβάνει την υπερβολική χρήση ενέσεων μελανίνης και σολάριουμ

Η Martina Big δεν είναι άγνωστη σε αυτούς που αρέσκονται να παρακολουθούν trash εκπομπές. Η πρώην αεροσυνοδός, που πήρε πριν από μερικά χρόνια την απόφαση να αποκτήσει «το μεγαλύτερο στήθος της Ευρώπης» και υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις επικίνδυνες για την υγεία της (αλλάζοντας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά της) είναι διάσημη στα ταμπλόιντ της Γερμανίας και όχι μόνο.

 

Η αλλόκοτη εμφάνιση της 28χρονης «εξωτικής Barbie» έχει κάνει πολλούς μέχρι σήμερα να αμφισβητήσουν τις επιλογές της. Ωστόσο, η τελευταία αποστολή που έχει καρφωθεί στο μυαλό της και περιλαμβάνει την ολοκληρωτική της μεταμόρφωση από λευκή… σε μαύρη έχει προκαλέσει ένα κύμα οργής εναντίον της, που κορυφώθηκε με την πρόσφαση εμφάνισή της σε αμερικανικό τοκ-σόου.

Η Γερμανίδα, που το τελευταίο διάστημα κάνει ενέσεις μελανίνης και αλλεπάλληλες συνεδρίες σολάριουμ για να αποκτήσει το καφετί χρώμα των ονείρων της και έχει ανταλλάξει την ξανθιά κόμη της με ένα φουντωτό άφρο, γιουχαΐστηκε άγρια από το κοινό του The Maury Show, όταν είπε τα εξής: «Είμαι μαύρη. Αυτή είναι τώρα η φυλή μου. Δεν βλέπω την ώρα να επισκεφθώ την Αφρική επειδή έχω ακούσει ότι το φαγητό εκεί είναι φανταστικό. Είναι καλύτερο για εμένα να είμαι μαύρη, με κάνει να νιώθω καλύτερα μέσα μου».

Παρά το ανελέητο «κράξιμο» του κοινού, ανάμεσα στο οποίο υπήρχαν πολλοί Αφροαμερικανοί, η Martina δεν φαίνεται να πτοείται. Αν και δηλώνει ότι έχει «ακόμα πολλά να μάθει» για να γίνει μαύρη, πιστεύει ότι έχει ολοκληρώσει κατά 80% την μεταμόρφωσή της η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Γενάρη.

Σπόνσοράς της σε αυτό το αυτοκαταστροφικό ταξίδι φαίνεται να είναι ο σύντροφός της, ο οποίος την ενθάρρυνε εξαρχής να κάνει τις επεμβάσεις στο στήθος της και να… αλλάξει τη φυλή της. Όσο για το αν πιστεύει ότι προσβάλλει τα άτομα που ανήκουν στη μαύρη φυλή με την «καρικατούρα» που έχει δημιουργήσει, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κακή πρόθεση: «Δεν θέλω να τους προσβάλλω. Ξέρω ότι μερικοί αισθάνονται θιγμένοι αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Το κάνω μόνο για τον εαυτό μου και μιλάω μόνο σε εκείνους που θέλουν να μάθουν για μένα».

Πηγή:protothema