Λάβρος ο Θεμιστοκλέους – Τα έβαλε με την ηγεσία του ΔΗΣΥ ο πρώην βουλευτής

Τα πυρά του προς την ηγεσία του ΔΗΣΥ, στέλνει για άλλη μια φορά, ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Ο κ. Θεμιστοκλέους ισχυρίζεται, πως με τους χειρισμούς του ο Δημοκρατικός Συναγερμός κάνει «πάσα» ψήφους στον Νικόλα Παπαδόπουλο, μιας και το ίδιο το κόμμα παροτρύνει τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που δεν θέλουν να στηρίξουν Νίκο Αναστασιάδη, να ψηφίσουν Σταύρο Μαλά ή Γιώργο Λιλλήκα, γιατί θεωρεί ότι δεν θα κερδίσουν την εκλογική αναμέτρηση τον Β’ γύρο.

Οι χειρισμοί της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα πάντα με τον κύριο Θεμιστοκλέους, έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί από τους συναγερμικούς ψηφοφόρους να καταφύγουν στο να ψηφίσουν τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, τον οποίο ο ΔΗΣΥ θεωρεί τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο για τον Β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών.

Κλείνοντας, στην ανάρτηση του ο πρώην Βουλευτής, αφήνει μεγάλους υπαινιγμούς για τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αφού λέει, «Αυτά παθαίνει μια παράταξη όταν έχει ανεπαρκείς, ανίκανους και κοντόφθαλμους ηγέτες που η μοναδική τους έγνοια είναι να επιπλέουν και να επιβιώνουν πολιτικά…»

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του: