Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Business Forum

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Business Forum που διοργάνωσε το Chinese Business Investors Association σε συνεργασία με την Κινέζικη Πρεσβεία και με το CIPA.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Κινέζοι επενδυτές και επιχειρηματίες ως επίσης και από άλλες χώρες. Παρευρέθησαν επίσης εμπορικοί ακόλουθοι ξένων διπλωματικών αποστολών. Η εκδήλωση τελούσε υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ.Δημήτρη Συλλούρη.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης ευχαρίστησε την Κινέζικη Πρεσβεία και τους Κινέζους επενδυτές για την συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Εκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής απεύθυνε επίσης χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου της Δημοκρατίας ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Κίνας κ. Wang Yaping, ο πρόεδρος του CIFA και επίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας στην Κύπρο κ. Άγγελος Γρηγοριάδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών κ.Αλέκος Μιχαηλίδης, βουλευτές και ο CEO της Jimchang Giovani Group κύριος Zhitang Chen. Στην εκδήλωση επίσης δόθηκε η ευκαιρία στους διάφορους Κυπριακούς οργανισμούς όπως developers, τράπεζες, πανεπιστήμια, διεθνείς ελεγκτικοί οργανισμοί, γαλακτοκομικές εταιρείες, οινοποιεία να παρουσιάσουν τους οργανισμούς τους προς τους ξένους επενδυτές. Τον όλο συντονισμό της διοργάνωσης την είχε ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου κ. Chris Michael.

Στην φωτογραφία διακρίνονται ο Επίτιμος Πρόεδρος του Chinese Business Investors Association κ. Chris Michael, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης και ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Wang Yaping.