Η ώρα του Πάμπου Χριστοδούλου

Να ανατρέψουν το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα τους θέλουν στην Ομόνοια.

Η ήττα από τη νεοφώτιστη Πάφος FC για την 4η αγωνιστική δικαιολογημένα σκόρπισε τον προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία, στη διοίκηση και στον κόσμο των πράσινων.

Οι τριφυλλοφόροι ξεκίνησαν τη φετινή χρονιά με πολλές υποσχέσεις για να πρωταγωνιστήσουν και να επαναφέρουν τη χαμένη υπερηφάνεια στους οπαδούς τους μετά από μια 8ετία απουσίας τους από τους τίτλους. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι σε αυτή την πορεία θα ερχόταν μία ήττα από μια ομάδα που μόλις έχει ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Αυτό ισχύει κυρίως για τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προσπάθησε φέρνοντας αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα ανταγωνίζεται τις ομάδες που ήδη εδώ και χρόνια ακολουθούν ρυθμούς πρωταθλητισμού.

Συνεπώς, το σημερινό (20/09, 19:00)  ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα, περισότερο όμως για τον Κύπριο τεχνικό. Αυτή είναι η ώρα να αποδείξει αν η ομάδα του έχει αποκτήσει κράση και νοοτροπία για πράγματα μεγαλύτερα από αυτά που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Τάσος Θεοδώρου