Προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και συγκρούστηκαν με δύο περιπολικά – Στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών , παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο , συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος, , μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου όταν έκαναν σήμα για να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που ήταν σε δρόμο της Πάφου ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα και με ένα τρίτο όχημα που ήταν σταυθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Ωστόσο έγινε κατορθωτή η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου όπου από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι σ’ αυτό επέβαιναν τρία πρόσωπα, ένας 27χρονος και δύο 23χρονοι.

Ακολούθως από έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ένα μαχαίρι ενώ στην κατοχή ενός από τους 23χρονους βρέθηκε ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 4.405 ευρώ και ένα μαχαίρι ακριβείας.

Οι τρεις συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση .

Στην προσπάθεια ωστόσο των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν το όχημα τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί με ελαφρά τραύματα.

Τα δύο μέλη της δύναμις μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ