Σημαντικές οι επιτροπές εργασίας του ΕΒΕ λέει ο Δημητριάδης

Η δημιουργία Επιτροπών Εργασίας από το Επιμελητήριο Πάφου είναι ζωτικής σημασίας, ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Εξήγησε ότι αυτές οι επιτροπές επεξεργάζονται θέματα της αρμοδιότητας τους , είτε αυτά είναι νομοσχέδια, είτε προτάσεις Νόμου, είτε παρατηρούν ελλείψεις που υπάρχουν στον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων τομέων δραστηριότητας.

Ακολούθως, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, υποβάλλουν τεκμηριωμένα εισηγήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο με την σειρά του, τα προτείνει στο κεντρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με σκοπό να προωθηθούν προς υλοποίηση ή να τεθούν οι θέσεις ενώπιον κοινοβουλευτικών επιτροπών ή του ιδίου του κράτους.

Ο κ. Δημητριάδης σημείωσε, πως η συμμετοχή σε μια τέτοια επιτροπή είναι πολύ χρήσιμη και σημαντική για τον κάθε κλάδο δραστηριότητας, ενθαρρύνοντας παράλληλα τα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και μη μέλη του Επιμελητηρίου που θα μπορούσαν να ενταχθούν σ’ αυτές τις επιτροπές να το πράξουν και να υποβάλουν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Στην Επιτροπή Σχεδιασμού Κατάρτισης, Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Μελετών πρόεδρος είναι ο Γρηγόρης Φιλίππου, στην Επιτροπή Εμπορίου πρόεδρος ο Ανδρέας Σιήκκης, στην Επιτροπή Προσωπικού, Οικονομικών & Προσφορών (Μόνο Μέλη Δ.Σ.) πρόεδρος εξελέγη ο Στέφανος Στεφάνου, στην Επιτροπή Ανάπτυξης Εμπορικού Κέντρου πρόεδρος ο Κυριάκος Κυριάκου, στην Επιτροπή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρόεδρος ο Κυριάκος Δρουσιώτης και στην Επιτροπή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πρόεδρος ο Μιχάλης Χ”Μιτσής.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ