Τολμάτε να περάσετε μια βραδιά στην πιο στοιχειωμένη φυλακή της Βρετανίας;

Μια από τις πιο διαβόητες φυλακές του κόσμου όταν ήταν σε λειτουργία, έχει μετατραπεί πια σε καταραμένο μέρος όπου συμβαίνουν -λέει- όλων των λογιών οι παραφυσικές δραστηριότητες.

Και μάλιστα μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει με τα μάτια και τα αυτιά του χάρη στη Haunted Happenings, η οποία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική πρόσβαση στη στοιχειωμένη αγγλική φυλακή και οργανώνει εκδρομούλες και διανυκτερεύσεις εντός της!

Οι ανατριχιαστικές γυροβολιές είναι μάλιστα sold out μέχρι και τον Ιανουάριο, πάρτε λοιπόν τα μέτρα σας αν ενδιαφέρεστε πραγματικά…

Για τον κυνηγό της περιπέτειας όλα αυτά, που θέλει να δει αν αληθεύουν οι φήμες των φαντασμάτων και τα πνεύματα των εκτελεσμένων ή δολοφονημένων φονιάδων που κατοικούσαν άλλοτε εντός της.

semprfoommallette000

Γνωστή και ως Cornhill, η φυλακή του Shepton Mallet στο αγγλικό Somerset έκλεισε οριστικά τις πύλες της το 2013, καθώς ήταν μέχρι τότε η παλιότερη φυλακή της Αγγλίας και ένα σωστό ερείπιο. Στα χρόνια της δόξας της, κατά τον 18ο και 19ο αιώνα, στέγαζε τα μεγαλύτερα αποβράσματα της κοινωνίας. Ακόμα και τα γκαγκστερικά αδέλφια Κρέι εδώ είχαν μεταφερθεί στη δεκαετία του 1960, αν και μέχρι τότε ο τεράστιος μύλος που δούλευαν ως κάτεργο οι έγκλειστοι είχε εγκαταλειφθεί.

Τρεις αιώνες λοιπόν μυστηρίου, βασανιστηρίων, εγκλημάτων και κακοποιήσεων καλούν τον περιπετειώδη, ο οποίος σε μικρές ομάδες θα εξερευνήσει τα κελιά και θα αναζητήσει ίχνη παραφυσικής δραστηριότητας. Αν θα κοιμηθεί τη νύχτα, ποιος να πει…

Πηγή: newsbeast